מתכוני שוקולד

   מתכון: טראפלס שוקולד חלב ודבש
מתכון: טראפלס שוקולד חלב ודבש רכיבים: 400 גרם שוקולד חלב, שבור לחתיכות קטנות 100 גרם שוקולד מריר - 50% מוצקי קקאו, שבור לחתיכות קטנות 15 מ"ל שמנת מתוקה 25 גרם דבש 75 גרם חמאה רכה, לא מומסת כמות נדיבה של שוקולד חלב לציפוי - מגורד או משובב בעזרת קולפן אופן הכנה: 1. מרתיחים את השמנת. מניחים לה להתקרר קלות. 2. ממיסים את שני סוגי השוקולד (עם שוקולד חלב יש לעבוד בטמפרטורה נמוכה יותר 30-35 מעלות). 3. מערבבים היטב עם השמנת עד שמתקבלת מסה מבריקה. 4. מוסיפים את החמאה בהדרגה ומ...
לכתבה המלאה »
   מתכון: טראפלס שוקולד ותפוזים
מתכון: טראפלס שוקולד ותפוזים רכיבים: 100 גר' חמאה, בקוביות. 110 מ"ל שמנת מתוקה 350 גר' שוקולד מריר טוב!!! 2 חלמונים של ביצה מס' 2 (אני לא מקפידה על המס') 1/2 קליפת תפוז מגוררת דק 2 קליפות ליים מגוררות דק 6 כפות ליקר גראנד מרנייה או קואטרו או קירסאו אבקת קקאו לציפוי אופן הכנה: מעל אש קטנה, לחמם את השמנת המתוקה והחמאה, עד שהחמאה נמסה, והשמנת מבעבעת ליד הדפנות. להוריד מהאש, ומיד לשפוך פנימה את קוביות השוקולד. לכסות במכסה, ולהשאיר שתי דקות עד שנמס. לערבב במיקסר ידני עד לקבלת...
לכתבה המלאה »
   מתכון: טראפלס שוקולד וויסקי
מתכון: טראפלס שוקולד וויסקי רכיבים: 65 מ"ל שמנת מתוקה 250 גרם שוקולד מריר משובח - 50% מוצקי קקאו, שבור לחתיכות קטנות 50 גרם חמאה רכה 70 מ"ל ויסקי אבקת קקאו לציפוי אופן הכנה: 1. מכינים גנאש שוקולד (כפי שמפורט במתכון בסיסי לטרוף שוקולד). 2. מוסיפים לגנאש את החמאה במנות קטנות, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה. 3. רק אחרי שכל החמאה נבלעה היטב בתערובת, מתחילים להוסיף בהדרגה ותוך כדי ערבוב, את הוויסקי. 4. מניחים לתערובת להתקרר ולהתגבש במשך הלילה, למחרת מכינים את הטרופים /טראפלס(פ...
לכתבה המלאה »
   מתכון: טראפלס שוקולד בלגי לבן וברנדי
מתכון: טראפלס שוקולד בלגי לבן וברנדי רכיבים: 340 גר´ שוקולד בלגי לבן 60 גר´ חמאה 90 מ"ל שמנת מתוקה 30 מ"ל ברנדי או ליקר תפוזים, גראפה או גרנד מרנייר תמצית שקדים שוקולד בלגי מריר קקאו הולנדי אופן הכנה: ממיסים שוקולד, מוסיפים שמנת ומערבבים היטב, מקררים ולמחרת מקציפים עד לקבלת קרם אוורירי, מוסיפים ברנדי. מזלפים בעזרת צנטר חלק, זילופים קטנים ומאורכים, מקפיאים. טובלים בשוקולד בלגי מריר ומגלגלים בקקאו. הקומה מעל החנות-עוגיות-קובי טוביאנו הערות: מתוך סדנא אצל ...
לכתבה המלאה »
   מתכון: טראפלס   טרגון
מתכון: טראפלס טרגון רכיבים: 200 גר´ שקולד מריר 150 סמ"ק שמנת מתוקה 30 גר´ חמאה רכה 20 סמ"ק ליקר אניס / עראק 20 גר´ טרגון קצוץ. אופן הכנה: להרתיח נוזלים, להוריד מהאש. להוסיף את הטרגון, להשאיר כמה דקות על מנת שהטרגון יוציא את טעמו בנוזלים. לסנן טוב, לסחוט טוב את נוזלי הטרגון לתוך החלב. להוסיף לשוקולד המומס, להוסיף עראק. להוסיף את החמאה. לקרר. להקציף כדקה או שתיים אחרי הקירור, לזלף ולצפות. אפשר - בשוקולד מטומפרר ואגוזים טחונים וכו´.. הערות: ...
לכתבה המלאה »
עמוד 1 מתוך 7 1 2 3 4 5 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 1page 2page 3page 4page 5