מתכוני שוקולד

   טורט דובוש שוקולד-תפוז
רכיבים: 7 ביצים 4/3 כוס סוכר 1 כוס קמח מנופה 4/1 כפית מלח לזיגוג: 1 2/1 כוסות ריבת תפוזים 2 כפות ליקר תפוזים למלית: 3 מיכלים שמנת מתוקה 400 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות לציפוי: 1 כוס סוכר 2/1 כוס מים 4/3 כוס אגוזי לוז קצוצים כלים: תבנית קפיצית בקוטר 24-26 ס"מ אופן הכנה: 1. מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות צלזיוס) ומשמנים שלושה בסיסים של תבניות קפיץ. 2. מכינים את הבסיסים: מקציפים את הביצים והסוכר בקערת המיקסר 10 דקות במהירות גבוהה, או עד שנ...
לכתבה המלאה »
   ארט שוקולד נוגט וקרמל
רכיבים: חומרים 250 גר´ קמח 60 גר´ קקאו בלגי כהה 80 גר´ ברס 70 גר´ אבקת סוכר 170 גר´ חמאה 3 חלמונים למלית: 300 גר´ שוקולד מריר לפחות 635 מוצקי קקאו 300 מ"ל שמנת מתוקה 100 גר´ ממרח פרלין 50 מ"ל ברנדי 100 גר´ ברס אגוזי לוז לקישוט 200 גר´ סוכר קרמל אופן הכנה: מכינים את הבצק במערבל מערבבים יחד את החמאה והסוכר מוסיפים את הקמח הביצים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך 20 דק´ משטחים את הבצק על תבנית פאי בקוטר 28 ס"מ ומכניסים למקר...
לכתבה המלאה »
   וולקנו שוקולד- עוגת שוקולד חמה משפריצה
רכיבים: כלי חרס קטנטנים אישיים לאפייה (קוקוטים לסופלה אישי) 300 גרם שוקולד מריר משובח (50 אחוז מוצקי קקאו מינימום - בקבלייר משתמשים בשוקולד לינדט) 300 גרם חמאה 6 חלמונים 6 ביצים שלמות 400 גרם סוכר 160 גרם קמח מנופה מעט אבקת סוכר לקישוט מעט קמח לקימוח 15 קוביות שוקולד מריר משובח אופן הכנה: מחממים תנור לחום גבוה - 200 מעלות. בבאן מארי (אפשר גם במיקרוגל בעוצמה נמוכה) ממיסים את החמאה והשוקולד. טורפים לתערובת חלקה, ללא גושים. שמים במעבד מזון חלמונים וביצים, ומעבדים לת...
לכתבה המלאה »
   אצטרובל' שוקולד ברוטב תפוזים וברנדי
אצטרובל' שוקולד ברוטב תפוזים וברנדי רכיבים: לאצטרובל השוקולד: לבסיס: 6 ביצים מופרדות 2/3 כוס סוכר 200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות 2 כפות ברנדי 1 כפית גדושה של נס קפה לקרם: 100 גרם שוקולד 50 גרם חמאה רכה או מרגרינה בטעם חמאה 2 כפיות נס קפה מדולל במעט ברנדי או מים 3 ביצים מופרדות 3 כפות סוכר לעיטור: חבילת בישקוטים לרוטב תפוזים וברנדי: 4 תפוזים מעט נענע טרייה קצוצה 1/4 כוס סוכר 1/2 כוס מים 1/4 כוס ברנדי תפוזים או ברנדי רגיל גרידה מחצי לימ...
לכתבה המלאה »
   עוגת גבינת שמנת ושוקולד אלוהית
רכיבים: לתחתית: 200 גר' עוגיות חמאה מרוסקות 70 גר' חמאה מומסת 2 כפות קקאו למלית: 500 גר' גבינת שמנת 3 ביצים 2 כפות קורנפלור גרגרים ממקל וניל אחד 1 גביע שמנת חמוצה 1 כוס סוכר 100 גר' שוקולד מריר, שבור לקוביות לציפוי: 200 גר' שוקולד מריר 1 מיכל שמנת מתוקה אופן הכנה: מערבים את פירורי העוגיות עם החמאה והקקאו. מהדקים לתוך תבנית אפייה. מערבבים את כל חומרי המלית עד לקבלת עיסה אחידה. יוצקים את הבלילה עד ½ מגובה התבנית, מפזרים את קוביות השוקולד ויוצקים את...
לכתבה המלאה »
עמוד 5 מתוך 7 התחלה עמוד קודם 3 4 5 6 7 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 5page 6page 7page 8page 9