מתכוני עוגות לפסח

   עוגה בחושה לפסח
חומרים: 250 גרם חמאה 250 גרם סוכר 7 ביצים 50 גרם קמח תפוחי אדמה 50 גרם קמח מצה 250 גרם קוקוס 1/2 כוס רסק תפוחים 1/2 שקית אבקת אפיה כף תמצית וניל טובה אופן הכנה להקציף חמאה עם מחצית מכמות הסוכר ותמצית וניל לקרם אוורירי להפריד ביצים ולהוסיף חלמונים בהדרגה תוך כדי הקצפה לערבב את החומרים היבשים ולהוסיף לעיסה לסירוגין עם רסק התפוחים. להקציף את החלבונים עם יתרת הסוכר וקורט מלח לקצף יציב אך גמיש ולהוסיף לעיסה בשלוש פעמים. לערבב בעדינות בתנועות קיפול. להעביר לתבנית עגולה משומנת ולאפות בחום ...
מאת: הקונדיטורית ציפי ליברמן
לכתבה המלאה »
   עוגת קוקוס ושוקולד
6 חלבונים מוקצפים 3/4 כוס סוכר 200 גר` קוקוס מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים בתנועות קיפול את הקוקוס, מערבבים ואופים עד הזהבה. (תבנית מס` 26) ממיסים 200 גר` שוקולד מריר, מוסיפים את החלמונים, מקציפים 1 שמנת מתוקה עם כף סוכר ומערבבים עם השוקולד. מניחים מעל העוגה ומניחים במקרר לכמה שעות. עוגת שכבות לפסח לבסיס: 4 כפות שוקולית 4 כפות שמן 4 כפות סוכר 4 ביצים מופרדות לקרם: 1 חב‘ אינסטנט פודינג וניל 1 כוס חלב 1 שמנת מתוקה לציפוי שוקולד: 1 חב‘ שוקולד מריר 1 חב‘ שוקולד חלב כף חלב 25 גר...
לכתבה המלאה »
   עוגת שמנת וריבת חלב
חומרים לתבנית 28 ס"מ: 2 שמנת חמוצה 4 חלמונים ½ כוס סוכר 4 כפות קורנפלור 4 כפות אינסטנט פודינג וניל 4 חלבונים ¾ כוס סוכר 1 קופסא ריבת חלב 2 שמנת מתוקה שארית האינסטנט פודינג מהשלב הראשון ¼ כוס חלב 1. מחממים תנור ל 200 מעלות. 2. מערבבים את שמנת החמוצה, החלמונים, הסוכר והפודינג ומניחים בצד. 3. מקציפים את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב. מערבבים עם התערובת הראשונה בתנועות קיפול. 4. אופים בחום של 200 כ – 10 דקות. לאחר מכן מורידים ל 180 מעלות ואופים 30-40 דקות או ...
לכתבה המלאה »
   עוגת קוקוס לפסח
6 חלבונים 2 כפות מיץ 1 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל 6 חלמונים 1 כוס קוקוס טחון 2 כפות שמן 1/3 כוס קמח מצה 1 כף ליקר 1/3 כוס קמח תפוחי אדמה 1 כף גרידת לימון 1 כפית אבקת אפיה לרוטב: 50 גרם מרגרינה 2 כפות קקאו 3 כפות סוכר 4 כפות מים מקציפים את החלבונים לקצף רך, ומוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה עד לקבלת קצף קשה ויציב. טורפים את החלמונים בקערה עם השמן, הליקר, גרידת הלימון, תמצית הווניל, ומיץ הלימון, מוסיפים בקיפול עדין את קצף החלבונים. מערבבים את הקמחים ופתיתי הקוקוס ומוסיפים בקיפול לתערובת. יו...
לכתבה המלאה »
   עוגת שוקולד וקוקוס
לשימון התבנית: חמאה + 2 כפות אגוזים קצוצים דק לעוגה: 7 ביצים מופרדות 1/3 כוס סוכר 2 כפות אגוזים טחונים דק 2 כפות קמח מצה דק 2 כפות אבקת קקאו 1/2 כפית אבקת אפיה מעט מלח לקרם הקוקוס: 1 כוס חלב (או מים) 1 כוס סוכר 150 גרם חמאה 200 גרם קוקוס 3 ביצים לציפוי השוקולד: 50 גר' חמאה 200 גר' שוקולד מריר 1/4 כוס חלב או מים 1-2 כפות ויסקי או ברנדי לקישוט: קוקוס, או אגוזים גרוסים דק או שוקולד לבן מגורר הכנה: 1. לחמם תנור לחום בינוני (180 מעלות), לשמן תבנית ולפזר בה את האגוזים. 2. העוגה: להקציף חלבונים עם סוכ...
לכתבה המלאה »
עמוד 1 מתוך 5 1 2 3 4 5 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 1page 2page 3page 4page 5