מתכוני עוגות לפסח

   עוגת שכבות קוקוס ושוקולד
חומרים לשכבה הראשונה: 6 ביצים מופרדות 6 כפות סוכר לחלמונים 6 כפות שמן 3 כפות קמח – מצה לעוגות 3 כפות קמח תפו"א 1 כף אבקת אפיה 1 כפית תמצית וניל לשכבה השניה: 100 גרם קוקוס 100 גרם שוקולד מריר מגורד מאיכות מעולה. (לפחות 55% קקאו) 1 כוס סוכר לשכבה הראשונה: מקציפים חלמונים עם הסוכר. מערבבים את שני הקמחים. מוסיפים לתערובת החלמונים לאט, שמן תמצית וניל וקמחים. למרוח ולשמן היטב תבנית מרובעת ולשים בה את התערובת. לשכבה השניה: מקציפים חלבונים לקצף נוקשה ומוסיפים להם את כוס הסוכר, הקוקוס והשוקולד המ...
לכתבה המלאה »
   עוגה כשרה לפסח
5 חלמונים חצי כוס סוכר 1 חב' סוכר וניל 2 כפות יין אדום או כל מה שמתחשק וטעים לכם חצי כוס שמן 3 בננות מעוכות ## בקערת מערבל, לערבל את כל החומרים ובהדרגה להוסיף את השמן והבננות המעוכות. בקערה נפרדת לערבב: 7 כפות קמח מצה 3 כפות קמח תפוחי אדמה 1 חבילה אבקת אפיה 2 כפות קקאו חצי כוס יין מתוק או מה שיש בבית(חלב מים וכו') מיץ מחצי לימון להוסיף לתערובת החלמונים. בינתיים, להקציף, את 5 החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף גמיש .ובתנועות עטיפה לערבב עם שאר התערובת. לאפות כ-40 דקות בחום של 175 מעלות. וככה, בשביל "...
לכתבה המלאה »
   עוגת 3 שכבות
6 ביצים 14 כפות סוכר 1 אינסטנט פודינג וניל 1 אינסטנט פודינג שוקולד 3 גביעי שמנת חמוצה 2 שקיקי סוכר וניל 8 כפות מים 2 כפות קקאו 1 שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד מריר/חלב 50 גרם חמאה 1. בסיס: מקציפם את החלבונים עם 4 כפות סוכר.מוסיפים את החלמונים והפודינג שוקולד. 2. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת. אופים כ-20 דקות בחום של 180 מעלות ומצננים. 3. קרם וניל: מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר הוניל, מוסיפים את השמנת החמוצה, 4 כפות סוכר ופודינג וניל. לשטח את השכבה על השכבה האפויה. 4. קרם שו...
לכתבה המלאה »
   עוגת שוקולד וקוקוס מדהימה
חומרים לבסיס (לתבנית 28 ס"מ): 6 ביצים, מופרדות חצי כוס קקאו 1 כוס סוכר 1 שקית אבקת אפייה לקרם קוקוס: 2.5 כוסות קוקוס 1 כוס חלב 1 כוס סוכר 100 ג‘ מרגרינה או חמאה קרם פודינג: 1 אינסטנט פודינג וניל 1 שמנת מתוקה 11/4 כוסות חלב לציפוי: 100 ג‘ שוקולד מריר 2 כפיות מרגרינה או החמאה 2-3 כפות חלב 1. מקציפים את החלבונים וכוס סוכר לקצף יציב. 2. מערבבים את החלמונים עם אבקת האפייה, ומקפלים לתוך הקצף. מוסיפים גם את הקקאו, ומערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה חלקה. 3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, יוצ...
לכתבה המלאה »
   עוגת קסטה נהדרת לפסח
מאד קליל וטעים, ומגוון את עוגות הפסח.. 7 ביצים מופרדות אחד ורבע כוסות סוכר 2 כפות גדושות קקאו 1 כף שמן 1 כף קוניאק 100 גרם קוקוס לציפוי: 100 גרם שוקולד מריר + 50 גרם חמאה אופן ההכנה: מפרידים את הביצים מקציפים את החלבונים עם כל הסוכר לקצף יציב מפרישים שליש מהקצף לקערה נפרדת, ומערבבים אותו עם הקוקוס אל שני השליש הנותרים של הקצף מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף עוד דקה מוסיפים את השמן, הקוניאק והקקאו, ידנית, לאט ובעדינות משמנים תבנית, שופכים לתוכה חצי מעיסת הקקאו מעליה מסדרים בעדינות, עם כף, את ...
לכתבה המלאה »
עמוד 2 מתוך 5 התחלה עמוד קודם 1 2 3 4 5 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 2page 3page 4page 5page 6