עוגות

   עוגת הגבינה-קפוצ'ינו
עוגת הגבינה-קפוצ'ינו החלטתם לארח חברים לארוחה ואתם מחפשים קינוח מהסרטים? המשפחה קופצת לביקור ואת רוצה להוכיח לאמא את כישורי האפיה שלך? עוגת הגבינה-קפוצ'ינו היא קינוח מושלם, קל להכנה והכי חשוב - טעים במיוחד. מצרכים: 1 כוס פירורי עוגיות שוקולד רבע כוס חמאה 2 כפיות סוכר לבן רבע כפית קינמון 230 גר' גבינת קרם 1 כוס סוכר לבן 3 ביצים 8 קוביות שוקולד 2 כפיות שמנת 1 כוס שמנת חמוצה רבע כפית מלח 2 כפיות נס קפה מהולות ברבע כוס מים חמים רבע כוס ליקר בטעם קפה 2 כפיות תמצית וניל 1 כוס שמנת 2 כפיות אבקת סוכ...
מאת: ynet.co.il
לכתבה המלאה »
   עוגת שיש 1
עוגת שיש מצרכים / חומרים 3/4 כוס שמן 6צהובים כוס מיץ תפוזים 3 כפות קוקוס 2 כוסות קמח תופח 1 כף קקאו 1 אבקת אפייה 2 סוכר וניל הכנה להפריד ביצים. להקציף חלבונים עם כוס וחצי סוכר .לקצף יציב ולשים בצד בקערה שנייה לערבב את כל החומרים חוץ מהקקאו . לאחד את שני הקערות בתנועות קיפול ולשפוך לתבנית משומנת ח3 בינוני ו להשאיר בקערה בערך כוס מהתערובת ולהוסיף את הקקאו לערבב ביחד . ולשפוך על העיסה לאפות כ 35 דקות ב 170 מעלות .לבדוק עם קיסם צריך להיות פרורים בתאבון
מאת: בקי ימינחה
לכתבה המלאה »
   עוגת שמרים
עוגת שמרים לבצק: קילו קמח 1 מרגרינה רכה 3 ביצים 3/4 כוס כוסר 50 גר' שמרים 1/2 1 כוס מים פושרים ההכנה: לערבב הכל ולתפוח פעמיים למילוי: 1 מרגרינה רכה 10 כפות גדושות של סוכר 6 כפות גדושות של קקאו 200 גר' שוקולד מריר פחות מרבע כוס מים ההכנה: 1. את כל החומרים להמיס על גז על אש נמוכה לשמור שלא ישרף ולצנן 2. לפזר קמח על השיש, לחלק את הבצק ל 4 חלקים , לרדד ולמרוח על הבצק את המילוי ולגלגל כך לעשות עם שלושת החלקים הנוספים.כשסיימנו לגלגל את הכל למרוח צהוב של ביצה ולפזר שומשום 3. לשמן ...
מאת: בקי ימינחה
לכתבה המלאה »
   עוגת אורז הונגרית ברוטב תפוזים - rizskoch nerancs
עוגת אורז הונגרית ברוטב תפוזים - rizskoch nerancs sodoval /דרומית1 רכיבים: לעוגת אורז: 400 גר´ אורז 2 כוסות מים קורט מלח 3 כוסות חלב 200 גר´ סוכר 8 ביצים מופרדות 100 גר´ סוכר 5 מ"ל תמצית וניל גרידת לימון 100 גר´ צימוקים לרוטב: 2 ביצים 200 גר´ סוכר כוס מיץ תפוזים (סחוט טרי) הכנה: לאורז: מבשלים בסיר מכוסה את האורז עם 2 כוסות מים וקורט מלח בערך 15 דקות עד שהמים נספגים. (להעביר ללהבה נמוכה לאחר הרתיחה). מוסיפים לאורז את החלב והסוכר ומ...
לכתבה המלאה »
   פוגאצ'ו – pogacsa - עוגיות הונגריות
פוגאצ'ו – pogacsa רכיבים: קילו קמח 400 גר' חמאה 2 שמנת 50 גר' שמרים טריים 1 אבקת אפיה 1/2 כוס סוכר חלמון הכנה: לשים את כל הרכיבים לבצק אחיד, מרדדים עבה, קורצים עוגיות וחורצים אותן שתי וערב. אין צורך להתפיח. מורחים חלמון ואופים בחום בינוני עד הזהבה (בערך 20 דקות). הערות: אם רוצים עוגיות מלוחות, ממירים את הסוכר בשתי כפיות מלח וזורים קימל או גבינה צהובה מגוררת על החלמון.
לכתבה המלאה »
עמוד 1 מתוך 9 1 2 3 4 5 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 1page 2page 3page 4page 5