פוגאצ'ו – pogacsa - עוגיות הונגריות



פוגאצ'ו – pogacsa

רכיבים:
קילו קמח
400 גר' חמאה
2 שמנת
50 גר' שמרים טריים
1 אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר
חלמון

הכנה:
לשים את כל  הרכיבים לבצק אחיד, מרדדים עבה, קורצים עוגיות וחורצים אותן שתי וערב. אין צורך להתפיח.
מורחים חלמון ואופים  בחום בינוני עד הזהבה (בערך 20 דקות).

הערות:
אם רוצים עוגיות מלוחות, ממירים את הסוכר בשתי כפיות מלח וזורים קימל או גבינה צהובה מגוררת על החלמון.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )


3.827 ₪ 4.0822 ₪
דף הבית >> מתכונים >> עוגות >> פוגאצ'ו – pogacsa - עוגיות הונגריות