מתכוני דגים

   סלט דגים פיקנטי
מבשלים דג בקלה או פילה כאשר עודנו קפוא. מוסיפים למים מעט מיץ לימון ומלח מוציאים את הדג כאשר התרכך ומצננים מעט. מפוררים ומערבבים עם מעט ירקות טריים, חמוצים ומיונית, מגישים על פרוסות עגבניה עם זית שחור לקישוט.
לכתבה המלאה »
   טונה קסרול
החומרים: (למנה אחת) קופסת טונה מסוננת, כוס אפונה וגזר מעורב, כוס כרובית מבושלת מעוכה,2 כפיות בצל מיובש, 2 כפות מיץ עגבניות פלפל ירוק קצוץ, מלח ופלפל. אופן ההכנה: לערבב את הטונה עם הכרובית ולהוסיף את יתר החומרים להכניס לכלי אפיה ולאפות 20 דקות בחום בינוני, להגיש חם בתוספת סלט טרי ממלפפון ושמיר קצוץ.
לכתבה המלאה »
   טונה א-לה-קינג
החומרים: (למנה אחת) קופסת טונה מסוננת, קופסה קטנה של פטריות שמפיניון מסוננת,1/4 כוס חלב, תבלינים לפי הטעם, טוסט. אופן ההכנה: הכניסי את הפטריות לבלנדר עם החלב והתבלינים לכמה שניות הכניסי רוטב זה לסיר, הוסיפי את הטונה וחממי מעט, הגישי על טוסט חם.
לכתבה המלאה »
   טונה הפתעה
החומרים: (למנה אחת) קופסה טונה ברוטב טבעי מסוננת, קופסת שעועית ירוקה מסוננת, 25 גרם גבינה צהובה מגוררת, כפית בצל מיובש, כפית חרדל, מלח ופלפל. אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים ולתת אותם בכלי אפיה. לאפות בחום בינוני במחצית השעה, להגיש חם עם טוסט ותה.
לכתבה המלאה »
   טונה וולדורף
החומרים: למנה אחת, קופסת טונה מסוננת, תפוח עץ, מלפפון חמוץ, גמבה אדומה, פטרוזיליה. אופן ההכנה: לקצוץ את כל החומרים ולצקת עליהם תמיסה של מעט חומץ עם טבלית של תחליף סוכר, להגיש עם מבחר ירקות ופרוסת לחם.
לכתבה המלאה »
עמוד 1 מתוך 9 1 2 3 4 5 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 1page 2page 3page 4page 5