סוגי סלטים

   סלט כרוב לבן
סלט כרוב לבן 1/2 כרוב לבן קטן קצוץ לפסים או במנדולינה לשים במי מלח כ 5 דקות ולשטוף ולסנן לשים את הכרוב בקערה ולהוסיף: 1/2 כפית מלח כף לימון סחוט כף שמן 1/2 גזר מגורד או חתוך מקלות דקות כף שמיר כף מיונז או יותר לערבב הכל ולהמתין כ 10 דקות לערבוב כל הטעמים.
מאת: בקי ימינחה
לכתבה המלאה »
   סלט כרוב אדום
סלט כרוב אדום 1/2 כרוב אדום קטן קצוץ לפסים או במנדולינה לשים במי מלח כ 5 דקות לשטוף ולסנן לשים את הכרוב בכערה ולהוסיף : 1/2 כפית מלח כף לימון סחוט כף שמן 1/2 גזר מגורד או חתוך מקלות דק כף שמיר לערבב הכל יחדיו ולהמתין כ 10דקות לערבבו כל הטעמים
מאת: בקי ימינחה
לכתבה המלאה »
   סלט גזר עים קולורבי
המצרכים: 4 עלי פטרוזיליה קצוץ 2 כפות שמן 5 כפות מיץ לימון 1/2 כפית מלח 3 גזרים חתוכים לקוביות 2 קולורבי חתוך לקוביות ההכנה: לערבב הכל יחד אם צריך מוסיפים עוד מלח
מאת: בקי ימינחה
לכתבה המלאה »
   סלט דג מלוח
סלט דג מלוח החומרים: 500 גרם דג הרינג או מליח אחר כבוש בחומץ ובבצל כולל הנוזלים, מלפפון גדול, תפוח אדמה גדול מבושל בקליפתו, 2 תפוחים מזן יונתן או זן אדמוני אחר, מעט מיץ לימון, 2 כפות שמן, כוס יין לבן, מעט מאוד מלח, פלפל, כפית חרדל, 2 כפות שמיר קצוץ. אופן ההכנה : מסננים את הדגים מוציאים מהם את האידרה וחותכים לרצועות דקות. חותכים גם את הבצל הכבוש המלווה אל הדג. חותכים את המלפפון (לא קולפים אותו) ואת התפוחים (אף הם לא קלופים) ואת תפוח האדמה שהוסרה קליפתו לקוביות. מניחים את כל המצרכים בקערה. ...
לכתבה המלאה »
   רגו סלק פיקנטי
החומרים: ק"ג סלק מבושל בקליפה, שני תפוחי אדמה מבושלים בקליפה, 2 תפוחי עץ, 2 מלפפונים כבושים בחומץ, כפית צלפים, בצל קצוץ דק, שתי כפות שמן או מרגרינה, 4-3 כפות שמנת חמוצה, כוס מים, כף קמח, שתי כפות חומץ הדרים, עלי דפנה, כף סוכר, מעט מלח, פטרוזיליה קצוצה. אופן ההכנה: קולפים את הסלק, תפוחי האדמה ותפוחי העץ וחותכים לקוביות בגודל אחיד. מחממים בסיר שטוח את השמן ומטגנים בו את הבצל עד שמתחיל להזהיב. מוסיפים את הקמח וממשיכים בטיגון, תוך בחישה, עוד 3-2 דקות. יוצקים את המים ומבשלים כ5- דקות, נותנים מלפ...
לכתבה המלאה »
עמוד 1 מתוך 3 1 2 3 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 1page 2page 3page 4page 5