ממולאים

   פירות ממולאים גבינה
מחברת : טלי של הנסיך - פירות ממולאים גבינה רכיבים: 125 גר' גבינה לבנה 125 גר' גבינת פטה מגוררת 1 כף חמאה רכה מלח 1-2 כפות שמן זית פירות אפשריים למילוי: תמרים לחים/יבשים תאנים טריות משמשים טריים אופן הכנה: את התמרים חותכים בזהירות ומוציאים את הגרעין. את המשמשים חוצים ומגלענים עם כן. לתאנים מורידים את ה"ראש" ועושים איקס בקודקוד, לוחצים קלות על הפרי, והוא נפתח לפרח. מניחים כל פרי בעטרת נייר (את המשמשים בחצאים) מחממים את כל חומרי המל...
לכתבה המלאה »
   מילוי צמחוני שמתאים לכל הממולאים
מחבר : זיו – מילוי צמחוני שמתאים לכל הממולאים 2 כוסות אורז ריזוטו. צרור קטן של שמיר קצוץ בלי גבעולים גזר חתוך לקוביות קטנות. 1 תפו"א חתוך לקוביות קטנטנות. 2 כף מרק עוף 1/3 תוכן של לחם טרי (בלי הקשה) מלחפלפל ההכנה: להרטיב ולסחוט את הלחם. לפורר היטב. לערבב הכל מכל בקערה. למלא לא יותר מ-2/3 אפילו פחות את הממולאים.
לכתבה המלאה »
   פלפלים ממולאים של אהרוני
מחברת : droli - פלפלים ממולאים של אהרוני (אז אהרוני המחבר... ) מצרכים: 6 פלפלים אדומים בשרניים גדולים וטריים מעט שמן זית 1/3 כוס יין לבן יבש כ-10 גבעולי טימין שלמים למילוי: חצי כוס שמן זית 1 בצל גדול קצוץ דק 4 שיני שום קצוצות דק 6 משמשים יבשים קצוצים דק 2 גבעולי טימין, עלים בלבד 100 גר' בשר מעושן שמן קצוץ 250 גר' בשר בקר או כבש טחון גס כוס וחצי אורז בסמטי שטוף ומסונן מלח, פלפל שחור טחון טרי חצי כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה אופן ההכנה: ...
לכתבה המלאה »
   חצילים ממולאים בגבינות ומטוגנים
מחברת : שלי - חצילים ממולאים בגבינות ומטוגנים שוטפים היטב את החצילונים, חוצים לשניים ומוציאים את התוך כדי ליצור מעין "אמבטיה" עם מסגרת של כחצי ס"מ. שומרים את בשר החצילים בצד ואת החצילונים משרים במים מומלחים לשעתיים בערך. כעבור כשעתיים מסננים את המים ומייבשים את החצילונים. מכינים תערובת גבינות (בולגרית מפוררת, גלעד מגוררת, פרמזן מגוררת, פטה ולמעשה גבינות שונות לפי הטעם, בתוספת גבינה לבנה, ביצה ו-3 כפות פירורי לחם, מלח ופלפל ואפשר להוסיף עלי בזיליקום קצוצים). ממלאים את החצילים בתערו...
לכתבה המלאה »
   חצילים ממולאים ללא בשר
מחברת : גילי - מתכון לחצילים ממולאים ללא בשר לחצות כל חצילון, להוציא התוכן, לקצוץ לטגן קצת עם מעט שמן זית במחבת. לשים בקערה עם הרבה שום, פטרוזיליה (או אחר) קצוצים, כמה כפות פירורי לחם (אני שמה לפי העין, בערך 4), זיתים שחורים משובחים מגולענים קצוצים, קצת צנוברים קצוצים פלפל מלח ולטעום. יתכן שתזדקקי ללימון - להוסיף לפי הטעם). למלא החצילים ולהכניס לתנור. לאפות בחום 180 בערך חצי שעה. אוכלים בטמפ' חדר או מעט מחומם. באותו אופן אפשר למלא עגבניות קטנות, סירות קישואים, פלפלים קטנים (אבל אז ל...
לכתבה המלאה »
עמוד 1 מתוך 3 1 2 3 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 1page 2page 3page 4page 5