מתכוני פירות יבשים

   עוגת גבינה עם שוקולד לבן רום וצימוקים
עוגת גבינה עם שוקולד לבן רום וצימוקים לבצק: 1/3 1 כוסות ביסקויטים "פתי בר" בטעם שוקולד (125 גרם) 1 כף אבקת קקאו מנופה 75 גרם חמאה מומסת לעוגה: 1/2 כוס צימוקים כהים 1/3 כוס רום כהה 100 גרם שוקולד לבן משובח, קצוץ דק 700 גרם גבינת שמנת (30% שומן) בטמפרטורת החדר 1/2 כוס סוכר 3/4 כוס שמנת חמוצה (1 מיכל) 1 כפית תמצית וניל 3 ביצים כלים: תבנית קפיצית בקוטר כ 25 ס"מ, משומנת בחמאה מומסת 1. מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות צלזיוס). ...
לכתבה המלאה »
   רפרפת לחם בחמאה וצימוקים
רפרפת לחם בחמאה וצימוקים 4 פרוסות לחם לבן מאיכות טובה או בריוש או קרואסונים 60 גרם צימוקים בהירים וכהים 2 כפות ברנדי או רום 30 גרם חמאה ללא מלח 3 ביצים 3 כפות סוכר 3 כוסות חלב (750 מ"ל) 1/4 כוס שמנת נוזלית (60 מ"ל) 1 כפית תמצית וניל 1/4 כפית קינמון טחון 1 כף סוכר דמררה (חום בהיר) משרים את הצימוקים בברנדי או ברום למשך חצי שעה. מסננים ושומרים את הנוזלים. מורחים חמאה על הלחם או הקרואסונים או הבריוש וחותכים כל פרוסה ל-8 משולשים. מסדרים את הלחם בק...
לכתבה המלאה »
   מילוי פירות יבשים
מילוי פירות יבשים לקצוץ ולהשרות ברום שעתיים - 100 גרם משמש 100 גרם תאנים 100 גרם שזיפים 100 גרם צימוקים לאחר שעתיים לפזר על בצק שמרים ולגלגל
לכתבה המלאה »
   לחם פירות יבשים ואגוזים
לחם פירות יבשים ואגוזים 600 גרם קמח רגיל (ועוד כוס בערך לקימוח בזמן הלישה עד שהבצק נוח ללישה) 50 גרם "שמרית" ¾ כוס בירה רגילה ¾ כוס מים 1 כפית מלח 4 כפות "סילן" (או דבש רגיל) 6 כפות שמן שומשום, אגוזים או זית (אם אין משהו אחר) 6 משמשים מיובשים קצוצים 4 תמרים מיובשים קצוצים חופן צימוקים ¼ כוס אגוזים מכל סוג קצוצים גס (בסכין) לשים במעבד מזון או ביד את כל החומרים (עדיף במעבד לפחות בהתחלה) ומוסיפים מעט קמח בכל פעם שיש צורך (הבצק צריך להיות רך ועם זאת לא דביק מ...
לכתבה המלאה »
   קינוח פירות יבשים וטריים ביין אדום
קינוח פירות יבשים וטריים ביין אדום 4 דבלים 12 משמשים קטנים מיובשים 50 ג` צימוקים 1-2 גבעולי רוזמרין 2 מנגו פרוס לפרוסות דקות מאוד בצורת חצי אליפסה 2 בננות פרוסות 2 תפוזים קטנים מקולפים חתוכים לפרוסות עגולות ללא הלבן 8 תמרים מיובשים חתוכים מגולענים 100 ג` סוכר 1 מקל וניל 2 מקלות קינמון טחון כפית מיץ תפוז 150 מ"ל יין אדום 50 מ"ל מים לקישוט: 16 אגוזי מלך ואבקת סוכר מבשלים בסיר את הסוכר. כשהסוכר מתחיל להיות קרמלי, יוצקים את היין. מחל...
לכתבה המלאה »
עמוד 1 מתוך 6 1 2 3 4 5 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 1page 2page 3page 4page 5