עוגות

   עוגת תפוחים בסגנון הונגרי
עוגת תפוחים בסגנון הונגרי/ד ר ו מ י ת 1 מקור המתכון והתמונה: ד ר ו מ י ת 1 רכיבים תבנית בגודל של בערך 33x22 בערך: לכמות אחת של בצק פריך (לעוגה צריך 2 כמויות בצק פריך): 2 כוסות קמח 4 כפות סוכר(רצוי סוכר דק) קמצוץ מלח 100 גר' חמאה חתוכה לקוביות קטנות 2 חלמוני ביצה 3 כפות שמנת מתוקה (או כל נוזל אחר) קליפת לימון מגוררת למלית תפוחים: 18 תפוחים חמוצים 1 כפית גדושה קינמון 1/2 כוס סוכר לבן 1/2 כוס סוכר חום קליפה מגוררת מלימון שלם אגוזים טחונים די גס (בערך כו...
לכתבה המלאה »
   עוגת מוס שוקולד
רכיבים: 300 גרם שוקולד מריר לאפייה 100 גרם מרגרינה או חמאה 100 גרם סוכר לבן (חצי כוס) 8 ביצים מס' 2 או 6 ביצים מס' 1, מופרדות. 2-3 כפות ליקר תפוזים (קואנטרו) או ברנדי או רום 1 מיכל שמנת מתוקה או שמנת צמחית 2-3 כפות אבקת סוכר אופן הכנה: ממיסים את השוקולד והמרגרינה לתערובת חלקה ומצננים את התערובת לטמפרטורת החדר. מוסיפים את הליקר והחלמונים, אחד אחד, ומערבבים היטב לאחר כל הוספת חלמון. מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב ונוקשה ומקפלים אותו בעדינות לתערובת השוקולד. מעבירים כמחצית מהתערובת ...
לכתבה המלאה »
   עוגת שיש
עוגת שיש מצרכים: 1/2 חבילת מרגרינה 3 כפות סוכר 2 כפות קקאו 1 כף מים אופן ההכנה: לחמם את כל החומרים בסיר על אש נמוכה ולתת לזה להתקרר. להקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר בקערה נפרדת לערבב את החלמונים עם 1/2 בקבוק רום. להוסיף את החלמונים והרום לקערת הקצף. להוסיף 1 כוס קמח אוסם בעדינות בתנועת עטיפה. לשים בתבנית לא גדולה. לקחת את מה שיש בסיר ולפזר עם כף את השוקולד שנוצר על העוגה. אחר כך לעשות צורות של גלים עם הכף. להכניס לתנור בחום בינוני בערך 45 דקות. לבדוק עם ק...
לכתבה המלאה »
   עוגת קקאו
עוגת קקאו 6 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים 1/2 1 כוסות סוכר מיץ מ-1 לימון בינוני 1/4 כוס קמח תופח 3 כפות אבקת קפה נמס 3 כפות סוכר 3 כפות מים 100 גרם מרגרינה 3 כפות אבקת קקאו הכנה: 1. מחממים תנור לחום נמוך. 2. מקציפים את החלבונים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף לקצף נוקשה. 3. טורפים יחד את החלמונים ומיץ הלימון ומקפלים בעדינות אל הקצף. 4. מוסיפים את הקמח ומקפלים עד שייבלע בקצף. 5 שמים את אבקת הקקאו, הקפה, הסוכר והמים ב...
לכתבה המלאה »
   עוגת שוקולית
עוגת שוקולית מצרכים: 5 חלבונים להקציף עם 1/2 סוכר חלמונים 1/3 כוס סוכר 4 כפות שוקולית 1 כף נס קפה 8 כפות מים (קר) 7 כפות שמן 1 כוס קמח תופח אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים יחד לקרם: 2 שמנת מתוקה 2 אינסטנט פודינג וניל 1/2 כוס חלב
לכתבה המלאה »
עמוד 4 מתוך 9 התחלה עמוד קודם 1 2 3 4 5 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 4page 5page 6page 7page 8