מתכון: טראפלס שוקולד וויסקי


 

 

מתכון: טראפלס שוקולד וויסקי

 

רכיבים:

65 מ"ל שמנת מתוקה

250 גרם שוקולד מריר משובח - 50% מוצקי קקאו, שבור לחתיכות קטנות

50 גרם חמאה רכה

70 מ"ל ויסקי

אבקת קקאו לציפוי

 

אופן הכנה:

1. מכינים גנאש שוקולד (כפי שמפורט במתכון בסיסי לטרוף שוקולד).

2.  מוסיפים לגנאש את החמאה במנות קטנות, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה.

3.  רק אחרי שכל החמאה נבלעה היטב בתערובת, מתחילים להוסיף בהדרגה ותוך כדי ערבוב, את הוויסקי.

4.  מניחים לתערובת להתקרר ולהתגבש במשך הלילה, למחרת מכינים את הטרופים /טראפלס(פרוט במתכון בסיסי לטראפלס שוקולד).

 

הערות:

 

 

מקור המתכון:

גבי הופשטטר - על השולחן

 

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )


3.802 ₪ 4.0805 ₪
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני שוקולד >> מתכון: טראפלס שוקולד וויסקי