מתכון: טראפלס גיאנגויה |  
                                        |  
                                       |     
 מתכון: טראפלס גיאנגויה 
  
 רכיבים: 
250 גר´ שוקולד גיאנגויה - שוקולד מוכן עם שבבי שקדים / אגוזים. 
100 סמ"ק שמנת מתוקה 
3 חלמונים 
  
אופן הכנה: 
 מרתיחים שמנת מתוקה, מסירים מהאש, מוסיפים שוקולד עד המסה, מוסיפים חלמונים ומקררים. 
  
ניתן לקרר כפלטה. ואז אחרי כשעה לחתוך לריבועים, או כשמתקרר להקציף דקה או שתיים ולזלף לכדורים ולצפות. 
  
הערות: 
  
  
מקור המתכון: 
דרולי מביה"ס לבישול "בישולים" 
  
הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2 
 |  
                                        |  
                                        |  
                                        |  
                                       | לכתבה המלאה » |   
                                        |  
                                     
                                   | 
                               
                            
              
				
			
			
                               
                                   
                                  
                                     
                                           מתכון: טראפלס ארל גריי |  
                                        |  
                                       |     
 מתכון: טראפלס ארל גריי 
  
 רכיבים: 
300 גר´ שוקולד חלב 
100 גר´ שוקולד מריר 
120 סמ"ק שמנת מתוקה 
80 סמ"ק חלב טרי 
20 גר´ תה ארל גריי יבש. 
  
אופן הכנה: 
להרתיח נוזלים. להשרות בתוכם את גרגירי התה. להשאיר כמה דקות ולאח"כ לסנן טוב, ולסחוט את העלים. 
להוסיף את הנוזל לשוקולד המומס. לקרר, להקציף דקה או שתיים - לזלף לכדורים ואז ניתן לצפות. 
  
הערות: 
  
  
מקור המתכון: 
דרולי מביה"ס לבישול "בישולים" 
  
הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2 
 |  
                                        |  
                                        |  
                                        |  
                                       | לכתבה המלאה » |   
                                        |  
                                     
                                   | 
                               
                            
              
				
			
			
                               
                                   
                                  
                                     
                                           מתכון: פירמידת מוס שוקולד וויסקי וטראפלס, על השולחן |  
                                        |  
                                       |     
 מתכון: פירמידת מוס שוקולד וויסקי וטראפלס, על השולחן 
 רכיבים: 
 לטראפלס: 
150 מ"ל שמנת מתוקה 
300 גרם שוקולד מריר 
50 גרם חמאה 
  
למוס: 
400 מ"ל שמנת מתוקה 
60 גרם סוכר 
4 חלמונים 
20 מ"ל וויסקי 
180 גרם שוקולד חלב מומס. 
  
לטורט: (26 ס"מ) 
6 ביצים 
120 גרם סוכר 
180 גרם קמח 
20 גרם אבקת קקאו 
  
אופן הכנה: 
  
מחממים תנור 165 מעלות 
בקערה מקציפים ביצים וסוכר לקצף יציב. 
בקערה נפרדת מערבבים קמח וקקאו, ובתנועות קיפול מוסיפים לקצף הביצים. 
משמנים תבנית, יוצקים את התערובת ואופים כ- 14 דקות ... |  
                                        |  
                                        |  
                                        |  
                                       | לכתבה המלאה » |   
                                        |  
                                     
                                   | 
                               
                            
              
				
			
			
                               
                                   
                                  
                                     
                                           מתכון: מילוי טראפלס תות שדה |  
                                        |  
                                       |     
 מתכון: מילוי טראפלס תות שדה 
  
 רכיבים: 
100 מ"ל שמנת מתוקה 
30 גר´ חמאה 
400 גר´ שוקולד תות שדה 
  
אופן הכנה: 
 מרתיחים נוזלים, מורידים מהאש, ממיסים את השוקולד, מוספים חלמונים ומקררים. 
  
 כשמתקשה - מזלפים לכדורים ומצפים בשוקולד... ובמה שרוצים. 
  
הערות: 
  
  
מקור המתכון: 
דרולי מביה"ס לבישול "בישולים" 
  
הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2 
 |  
                                        |  
                                        |  
                                        |  
                                       | לכתבה המלאה » |   
                                        |  
                                     
                                   | 
                               
                            
              
				
			
			
                               
                                   
                                  
                                     
                                           מתכון: כיסונים ממולאים בטראפלס |  
                                        |  
                                       |     
 מתכון: כיסונים ממולאים בטראפלס 
  
 רכיבים: 
  
  
אופן הכנה: 
ראה קישור: 
 http://forums.ort.org.il/scripts/showsm.asp?which_forum=38&mess=659134 
 בצק צוברסקי: 
חומרים 
1 קג'' קמח, 1 ביצה, 2 כפות שמן חמניות, 3 כפות אבקת סוכר, 400-450 מ"ל מים, שמן 
לטיגון 
מערבבים את כל החומרים במיקסר, ומקררים כשעה. 
מרדדים במכונת הפסטה עד לעובי 4 
קורצים עיגולים במיקד, ממלאים בטרפלס, סוגרים כסהרונים ומקררים. 
מקררים קצת, ואחר כך מטגנים 
איתי הכניס את הכיסונים למרק שוקולד וקוקס, לדעתי זה הפחית מטעמו של ה... |  
                                        |  
                                        |  
                                        |  
                                       | לכתבה המלאה » |   
                                        |  
                                     
                                   |