מתכוני שוקולד

   מתכון: טראפלס גיאנגויה
מתכון: טראפלס גיאנגויה רכיבים: 250 גר´ שוקולד גיאנגויה - שוקולד מוכן עם שבבי שקדים / אגוזים. 100 סמ"ק שמנת מתוקה 3 חלמונים אופן הכנה: מרתיחים שמנת מתוקה, מסירים מהאש, מוסיפים שוקולד עד המסה, מוסיפים חלמונים ומקררים. ניתן לקרר כפלטה. ואז אחרי כשעה לחתוך לריבועים, או כשמתקרר להקציף דקה או שתיים ולזלף לכדורים ולצפות. הערות: מקור המתכון: דרולי מביה"ס לבישול "בישולים" הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
לכתבה המלאה »
   מתכון: טראפלס ארל גריי
מתכון: טראפלס ארל גריי רכיבים: 300 גר´ שוקולד חלב 100 גר´ שוקולד מריר 120 סמ"ק שמנת מתוקה 80 סמ"ק חלב טרי 20 גר´ תה ארל גריי יבש. אופן הכנה: להרתיח נוזלים. להשרות בתוכם את גרגירי התה. להשאיר כמה דקות ולאח"כ לסנן טוב, ולסחוט את העלים. להוסיף את הנוזל לשוקולד המומס. לקרר, להקציף דקה או שתיים - לזלף לכדורים ואז ניתן לצפות. הערות: מקור המתכון: דרולי מביה"ס לבישול "בישולים" הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
לכתבה המלאה »
   מתכון: פירמידת מוס שוקולד וויסקי וטראפלס, על השולחן
מתכון: פירמידת מוס שוקולד וויסקי וטראפלס, על השולחן רכיבים: לטראפלס: 150 מ"ל שמנת מתוקה 300 גרם שוקולד מריר 50 גרם חמאה למוס: 400 מ"ל שמנת מתוקה 60 גרם סוכר 4 חלמונים 20 מ"ל וויסקי 180 גרם שוקולד חלב מומס. לטורט: (26 ס"מ) 6 ביצים 120 גרם סוכר 180 גרם קמח 20 גרם אבקת קקאו אופן הכנה: מחממים תנור 165 מעלות בקערה מקציפים ביצים וסוכר לקצף יציב. בקערה נפרדת מערבבים קמח וקקאו, ובתנועות קיפול מוסיפים לקצף הביצים. משמנים תבנית, יוצקים את התערובת ואופים כ- 14 דקות ...
לכתבה המלאה »
   מתכון: מילוי טראפלס תות שדה
מתכון: מילוי טראפלס תות שדה רכיבים: 100 מ"ל שמנת מתוקה 30 גר´ חמאה 400 גר´ שוקולד תות שדה אופן הכנה: מרתיחים נוזלים, מורידים מהאש, ממיסים את השוקולד, מוספים חלמונים ומקררים. כשמתקשה - מזלפים לכדורים ומצפים בשוקולד... ובמה שרוצים. הערות: מקור המתכון: דרולי מביה"ס לבישול "בישולים" הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
לכתבה המלאה »
   מתכון: כיסונים ממולאים בטראפלס
מתכון: כיסונים ממולאים בטראפלס רכיבים: אופן הכנה: ראה קישור: http://forums.ort.org.il/scripts/showsm.asp?which_forum=38&mess=659134 בצק צוברסקי: חומרים 1 קג'' קמח, 1 ביצה, 2 כפות שמן חמניות, 3 כפות אבקת סוכר, 400-450 מ"ל מים, שמן לטיגון מערבבים את כל החומרים במיקסר, ומקררים כשעה. מרדדים במכונת הפסטה עד לעובי 4 קורצים עיגולים במיקד, ממלאים בטרפלס, סוגרים כסהרונים ומקררים. מקררים קצת, ואחר כך מטגנים איתי הכניס את הכיסונים למרק שוקולד וקוקס, לדעתי זה הפחית מטעמו של ה...
לכתבה המלאה »
עמוד 2 מתוך 7 התחלה עמוד קודם 1 2 3 4 5 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 2page 3page 4page 5page 6