מתכון: טראפלס ארל גריי
 
 רכיבים:
300  גר´ שוקולד חלב
100  גר´ שוקולד מריר
120  סמ"ק שמנת מתוקה
80  סמ"ק חלב טרי
20 גר´  תה ארל גריי יבש.
 
אופן  הכנה:
להרתיח  נוזלים. להשרות בתוכם את גרגירי התה. להשאיר כמה דקות ולאח"כ לסנן טוב, ולסחוט את  העלים.
להוסיף  את הנוזל לשוקולד המומס. לקרר, להקציף דקה או שתיים - לזלף לכדורים ואז ניתן לצפות.
 
הערות:
 
 
מקור  המתכון:
דרולי  מביה"ס לבישול "בישולים"
 
הופק  על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )