מתכוני שוקולד

   מתכון: טראפלס שוקולד-מוקה
מתכון: טראפלס שוקולד-מוקה רכיבים: 340 גרם שוקולד מריר 230 גרם שוקולד חלב 300 מ"ל שמנת מתוקה 1/2 1 כפות אבקת אספרסו א קפה נמס 2 כפות ליקר קפה 4 כפות אבקת קקאו אופן הכנה: ממיסים את 2 סוגי הוקולד. בסיר אחר מביאים את השמנת לרתיחה ומסירים מהאש. ממיסים אבקת קפה ב-3 כפות מהשמנת החמה, מערבבים ומחזירים לסיר השמנת. בוחשים. שופכים את קרם השמנת לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב בעזרת מטרפת ידנית או כף עץ, עד לקבלת תערובת אחידה. כשהתערובת מתקררת מעט מוסיפים את ליקר הקפה ומערבבים. מקרר...
לכתבה המלאה »
   מתכון: טראפלס שוקולד לבן וקוקוס
מתכון: טראפלס שוקולד לבן וקוקוס רכיבים: 400 גר´ שוקולד לבן 120 סמ"ק שמנת מתוקה או חצי מהכמות חלב קוקוס - יש בקופסת שימורים בסופר 2 חלמונים 100 גר´ קוקוס אופן הכנה: להרתיח נוזלים, -להוריד מהאש. להוסיף אליהם שוקולד מומס לערבב טוב, להוסיף 2 חלמונים, וקוקוס. אפשר לקרר במשטח - ואז אחרי כשעה מוצאים מהמשטח, חותכים לקוביות ומצפים. הציפוי שצופה - שוקולד לבן מומס + פרורים של גלילית. (אבקה מוכנה מראש) הערות: מקור המתכון: דרולי מביה"ס לבישול "בישולים" הופק על-ידי תוכנת מטע...
לכתבה המלאה »
   מתכון: טראפלס שוקולד לבן  בציפוי שוקולד מריר ופיסטוקים
מתכון: טראפלס שוקולד לבן בציפוי שוקולד מריר ופיסטוקים רכיבים: כ 50 טראפלס 750 גר' שוקולד לבן חתוך, 100 גר' חמאה חתוכה 180 מ"ל שמנת מתוקה 60 מ"ל ליקר תפוזים משובח 500 גר' פיסטוק קלוי חתוך [לא מומלח] 360 גר' שוקולד מריר קצוץ גס. אופן הכנה: להרתיח שמנת וליקר , ליצוק על השוקולד הלבן להוסיף חמאה ולערבב עד שחלק. לקרר לכמה שעות . להמיס שוקולד מריר על בן מרי. ליצור עיגולים מתערובת השוקולד הלבן ולטבול את העיגולים בשוקולד מריר המומס. [אפשר לעשות את זה בעזרת שיפודים ולהשאיר...
לכתבה המלאה »
   מתכון: טראפלס שוקולד לבן
מתכון: טראפלס שוקולד לבן רכיבים: 300 גרם שוקולד לבן קצוץ דק מאד 6 כפות שמנת לקצפת 1 כף חמאה בטמפרטורת החדר 2 כפות ברנדי משובח בטעם פירות או רגיל לציפוי שוקולד לבן: 400 גרם שוקולד לבן קצוץ דק מאד חתיכות קטנות של סיגליות מסוכרות (להשיג ב"מר קייק" בנתניה ו"גרובשטיין" בתל-אביב) או שקדים קלויים וקצוצים דק אופן הכנה: שמים את השוקולד בקערה חסינת חום. מחממים את השמנת בסיר קטן על להבה בינונית ובוחשים עש שהשמנת מגיעה לרתיחה מלאה. יוצקים את השמנת על השוקולד בבת אחת ובוחשים היטב...
לכתבה המלאה »
   מתכון: טראפלס - פצצות שוקולד קטנות
מתכון: טראפלס - פצצות שוקולד קטנות רכיבים: 500 גרם שוקולד מריר איכותי 250 מ"ל שמנת מתוקה 100 גרם חמאה תוספות: קראנץ' אגוזים או שקדים טחון ליקרים שונים תבלינים שונים (אפשר גם מעט אבקת צ'ילי) גרידת לימון או תפוז אבקת קקאו לציפוי. אופן הכנה: לקצוץ את השוקולד בעזרת סכין. לחמם כמעט עד לרתיחה את השמנת ולשפוך על השוקולד. לערבב עד שנמס ולהוסיף את החמאה תוך כדי ערבוב עד להמסה מלאה. לקרר כמה שעות ואח"כ בעזרת כפית ליצור כדורים ולגלגל באבקת קקאו. הערות: מקור...
לכתבה המלאה »
עמוד 3 מתוך 7 התחלה עמוד קודם 1 2 3 4 5 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 3page 4page 5page 6page 7