מתכון: טראפלס שוקולד לבן  בציפוי שוקולד מריר ופיסטוקים

שלח לחבר digg delicious facebook

 

 

מתכון: טראפלס שוקולד לבן  בציפוי שוקולד מריר ופיסטוקים

 

רכיבים:

כ 50 טראפלס

 

750 גר' שוקולד לבן חתוך,

100 גר' חמאה חתוכה

180 מ"ל שמנת מתוקה

60 מ"ל ליקר תפוזים משובח

500 גר' פיסטוק קלוי חתוך [לא מומלח]

360 גר' שוקולד מריר קצוץ גס.

 

אופן הכנה:

 

להרתיח שמנת וליקר , ליצוק על השוקולד הלבן להוסיף חמאה ולערבב עד שחלק. לקרר לכמה שעות .

להמיס שוקולד מריר על בן מרי.

ליצור עיגולים מתערובת השוקולד הלבן ולטבול את העיגולים בשוקולד מריר המומס.

[אפשר לעשות את זה בעזרת שיפודים ולהשאיר את השיפוד על הכדור כך שיראה כמו סוכריה על מקל].

לגלגל בפיסטוקים הקצוצים.לשמור בקרור עד להגשה.

 

הערות:

יזהר - ספידי

 

מקור המתכון:

 

 

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני שוקולד >> מתכון: טראפלס שוקולד לבן  בציפוי שוקולד מריר ופיסטוקים