מתכון: טראפלס שוקולד חלב ודבש


 

 

מתכון: טראפלס שוקולד חלב ודבש

 

רכיבים:

400 גרם שוקולד חלב, שבור לחתיכות  קטנות

100 גרם שוקולד מריר - 50% מוצקי קקאו, שבור לחתיכות קטנות

15 מ"ל שמנת מתוקה

25 גרם דבש

75 גרם חמאה רכה, לא מומסת

כמות נדיבה של שוקולד חלב לציפוי - מגורד או משובב בעזרת קולפן

 

אופן הכנה:

1. מרתיחים את השמנת. מניחים לה להתקרר קלות.

2.  ממיסים את שני סוגי השוקולד (עם שוקולד חלב יש לעבוד בטמפרטורה נמוכה יותר 30-35 מעלות).

3.  מערבבים היטב עם השמנת עד שמתקבלת מסה מבריקה.

4.  מוסיפים את החמאה בהדרגה ומערבבים היטב עד שהיא נבלעת לגמרי בתערובת. לבסוף מוסיפים את הדבש. (יש להקפיד על סדר הכנסת החומרים לתערובת ההולכת ומתקררת ולכן את החומרים הנמסים בקלות מוסיפים בסוף).

5.  משאירים למנוחה למשך הלילה ולמחרת מכינים את הכדורים ומצפים בשוקולד חלב מטומפרר.

 

הערות:

 

 

מקור המתכון:

גבי הופשטטר - על השולחן

 

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )


3.817 ₪ 4.0934 ₪
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני שוקולד >> מתכון: טראפלס שוקולד חלב ודבש