מתכון: טראפלס   טרגון


 

 

מתכון: טראפלס   טרגון

 

רכיבים:

200 גר´ שקולד מריר

150 סמ"ק שמנת מתוקה

30 גר´ חמאה רכה

20 סמ"ק  ליקר אניס / עראק

20 גר´ טרגון קצוץ.

 

אופן הכנה:

להרתיח נוזלים, להוריד מהאש. להוסיף את הטרגון, להשאיר כמה דקות על מנת שהטרגון יוציא את טעמו בנוזלים. לסנן טוב, לסחוט טוב את נוזלי הטרגון לתוך החלב. להוסיף לשוקולד המומס, להוסיף עראק. להוסיף את החמאה. לקרר. להקציף כדקה או שתיים אחרי הקירור, לזלף ולצפות.

 

אפשר - בשוקולד מטומפרר ואגוזים טחונים וכו´..

 

הערות:

 

 

מקור המתכון:

דרולי מביה"ס לבישול "בישולים"

 

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )


3.515 ₪ 4.2131 ₪
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני שוקולד >> מתכון: טראפלס   טרגון