פשטידות

   פשטידת פצפוצי אורז וקוטג'
פשטידת פצפוצי אורז וקוטג' החומרים : חב' מרגרינה,2 כפות מרק בצל, 3 ביצים, 2 גביעי גבינת קוטג' . אופן ההכנה : לערבב היטב את כל החומרים, להוסיף 2 כוסות פצפוצי אורז ,לערבב הכל יחד. לאפות 15 דקות בחום בינוני , בינתיים לטגן טבעות בצל ,להניחם על הפשטידה, ולהמשיך לאפות עוד 20 דקות.
לכתבה המלאה »
   פשטידת תפוחי אדמה
פשטידת תפוחי אדמה מבשלים תפוחי אדמה בקליפתם, מקלפים ומועכים כל עוד הם חמים. מוסיפים ביצה אחת על כל שני תפוחי אדמה בגודל בינוני. מתבלים במעט מלח, מוסיפים מעט שומן וטורפים הכל יחד. אופים בתבנית משומנת עד שהפשטידה מזהיבה. החומרים : 5 תפו"א בגודל בינוני, 5 ביצים, כף קמח מצה, מעט שמן, מלח ופלפל. אופן ההכנה : מבשלים את תפו"א בקליפתם, מקלפים ומועכים. מערבבים עם החלמונים והתבלינים, מקציפים את החלבונים ומוסיפים אותם. יוצקים לתבנית פיירקס משומנת ואופים בתנור בחום בינוני, גם פשטידה זו ניתן לגוו...
לכתבה המלאה »
   פשטידת קישואים בארבע גבינות
פשטידת קישואים בארבע גבינות החומרים :1 ק"ג קישואים,1 כוס חלב,100 גרם גבינה לבנה רכה שמנה או כחושה,100 גרם גבינה בולגרית מלוחה או צפתית,100 גרם גבינה צהובה מגוררת לא חריפה,50 גרם גבינה מגוררת מסוג פרמזן או קצ'קוואל, 4 ביצים,3 כפות חמאה או מרגרינה, מלח ופלפל לפי הטעם, אגוז מוסקט מגורר לפי הטעם, קורט סוכר. אופן ההכנה: גרדי את קליפת הקישואים, חתכי את הקישואים לקוביות תני בסיר. צקי על הקישואים את החלב ותבלי במלח (לא הרבה) בשלי על להבה בינונית עד לרתיחה, הקטיני את הלהבה, ובשלי עוד 5 דקות על ס...
לכתבה המלאה »
   פשטידת גבינת עמק
פשטידת גבינת עמק החומרים : 100 גרם בצק עלים, 150 גרם גבינה צהובה,40 גרם גבינה מלוחה, 1 בקבוק שמנת קפה, 5 ביצים, 100 גרם פטריות מבושלות,1 ראש בצל קורט מלח, פלפל לבן, ואגוז מוסקט מגורד. אופן ההכנה : לושי הבצק, שימי העלה לתבנית בינונית בתנור חם ל5- דקות, טגני הבצל ושימי אותו זהוב על העלה לאחר הוצאתו מהתנור. חתכי הגבינה הצהובה לקוביות, רסקי הגבינה המלוחה בפומפיה גסה ועליה הפטריות. טרפי הביצים, תבלי בכל התבלינים ושמנת הקפה.
לכתבה המלאה »
   פשטידת אטריות
פשטידת אטריות (מתוק) החומרים : 2 חבילות אטריות ברוחב 3 מ"מ (מס' 14), מי מלח,5 ביצים,8 כפות סוכר, כפית תמצית וניל, מיץ מחצי לימון, קליפה מלימון שלם,4 כפות ריבת תות,6 כפות צימוקים, 6 תפוחי עץ "גרנד אלכסנדר",100 גרם אגוזים טחונים, 2 כפות שמן, מרגרינה למריחה. אופן ההכנה : בשלי את האטריות במי מלח, שטפי, סנני הפרידי החלמונים מהחלבונים. הקציפי החלבונים, הוסיפי הסוכר עד שתקבלי קצף לבן וקשה. בחשי החלמונים עם מיץ לימון, קליפת לימון, שמן, וניל, תמצית שקדים. הוסיפי את הקצף, ערבבי האטריות והצימוקים ע...
לכתבה המלאה »
עמוד 1 מתוך 5 1 2 3 4 5 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 1page 2page 3page 4page 5