מתכונים לראש השנה

   גלידה עם תאנים רימון ואננס צלוי
גלידה עם תאנים רימון ואננס צלוי מצרכים: 4 תאנים טריות אננס טרי או קופסא של אננס מסוננת 1/4 כוס גרעיני רימון 3 כפות סוכר חום תמצית וניל רוטב מייפל 1/2 כוס שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן גלידה מוקה איכותית אופן ההכנה: 1. חותכים כל תאנה לשישה חלקים, קולפים את האננס וחותכים לקוביות 2 ס"מ. 2. מערבבים את הפירות עם הסוכר החום, 3 טיפות תמצית וניל, 2 כפות מייפל וחצי כוס שמנת לבישול. 3. מחממים את התנור ל-180 מעלות. 4. בתבנית מרופדת נייר אפיה, צולים את הפירות כ-5-7 דקות (לפי עוצמת התנ...
לכתבה המלאה »
   אצבעות סלמון בבצק בירה בליווי דבש
אצבעות סלמון בבצק בירה בליווי דבש מצרכים: 700 גרם נתח סלמון נקי מעצמות ועור 1 לימון טרי מלח פלפל לבן 1 כוס מיונז 1 כף דבש 1/2 כפית שום כתוש 1 כף חומץ בן יין לבן 4 ביצים מופרדות 1/4 כפית חרדל חלק 500 מ"ל בירה לבנה 4 כפות שמן 350-400 גרם קמח 2 כפות מרווה קצוצה אופן ההכנה: 1. חותכים את הסלמון לאצבעות בגודל של 1 ס"מ על 5 ס"מ. מעבירים לקערה ויוצקים מעל מיץ מחצי לימון, קורט מלח ופלפל לבן ומשרים 15 דקות. מכינים את תערובת הבירה ממש לפני הטיגון: 1. מחממים שמן לטיגון עמוק (לח...
לכתבה המלאה »
   נודלס ירקות, רימונים וסויה
נודלס ירקות, רימונים וסויה מצרכים: חופן כוסברה קצוצה 1 כף שמן שומשום 400 גרם נודלס (איטריות ביצים) 3 שיני שום פרוסות 2 כוסות כרוב לבן קצוץ דק 1/2 כפית שורש ג'ינג'ר קצוץ 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ 1 כוס שעועית ירוקה 1 גזר בינוני חתוך לרצועות 1 כוס פטריות שמפיניון טריות, פרוסות 1/2 כוס גרעיני תירס, עדיף טריים 1 כוס רכז רימונים (להשיג במרכולים או בחנויות הטבע) 3 כפיות שטוחות של קורנפלאור 3 כפות סויה שחורה 3 כפות סוכר לבן אופן ההכנה: 1. מרתיחים 3 וחצי ליטר מים עם כפית מלח ומ...
לכתבה המלאה »
   שמיניות סלק ותפוחים צלויים ביוגורט חרדל וקצ'קבל
שמיניות סלק ותפוחים צלויים ביוגורט חרדל וקצ'קבל מצרכים: 2 סלקים בינוניים שטופים 1 תפוח חמצמץ 3/4 גביע יוגורט 1 כפית שטוחה של חרדל גרגירים 1/2 כפית חומץ בלסמי 1/2כפית סוכר קורט מלח גס קורט פלפל לבן 100 גרם גבינת גלעד קצ'קבל של תנובה-חתוכות לקוביות קטנות כף גדושה עירית קצוצה אופן ההכנה: 1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. 2. עוטפים את הסלקים (עם הקליפה) בנייר כסף ומכניסים אותם לתנור למשך שעה. 3. מסירים את נייר הכסף וצולים עוד שעה-הסלק יתרכך ויתקלף בקלות. 4. קולפים את התפוח ...
לכתבה המלאה »
   תפוחים צלויים עם גלידת דבש
תפוחים צלויים עם גלידת דבש מתכון של אביגיל מייזליק זמן הכנה: 20 דקות מספר מנות: 8 מנה אידיאלית לראש השנה, כשהשילוב בין התפוחים הצלויים לטעם העשיר של הקצפת והדבש נותן גלידה נפלאה וקלה קלה להכנה. מצרכים: לגלידה: מיכל קצפת צמחית מסדרת השף הלבן 250 מ"ל חצי חב’ אינסטנט פודינג 2 כפות דבש תיון אחד 2 כפות מים רותחים לתפוחים: 50 גר’ חמאה או מרגרינה 8 תפוחי גרנד קטנים חצי כוס סוכר חצי כוס קצפת צימחית מסדרת השף הלבן (120 מ"ל) אופן ההכנה : 1. מכינים את הגלידה: יוצקים על התיון א...
לכתבה המלאה »
עמוד 1 מתוך 4 1 2 3 4 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 1page 2page 3page 4page 5