פיצות

   הפיצה של קיפי
הפיצה של קיפי 15 דקות והיא מוכנה חומרים לפיצה 1. פיתות 2. רסק עגבניות/קטשופ 3. גבינה צהובה מגורדת/פרוסות גבינה צהובה 4. בצל חתוך לקוביות קטנות 5. פרוסות דקות של עגבנייה 6. חתיכות טונה 7. תירס מקופסת שימורים 8. זיתים חתוכים 9. אפשר להוסיף חתיכות גבינת צפתית אופן ההכנה לחמם את התנור על מצב גריל חום דרגה 5 ולהכניס את הרשת לא תבנית לתנור. תוך כדי חימום התנור לחתוך את הפיתה לשני חלקים לא שני חצאים כך שנוצרים שני עיגולים, למרוח...
לכתבה המלאה »
   הפיצה של שובל
הפיצה של שובל - שווה שלום לכולם, להלן מתכון הפיצה שלי: 1 קילו קמח 2 כפות שמרים יבשים או 50 גרם שמרי שמרית 2 כפות סוכר כף מלח 3 כוסות מים פושרים (הבצק צריך להיות רך) אופן הכנה: מנפים את הקמח לקערה מוסיפים את הסוכר ומערבבים, מוסיפים את השמרים, על השמרים שופכים קצת מהמים החמימים ומחכים בערך 5-10 דקות. אחרי זה מתחילים ללוש ומוסיפים עוד מהמים, שהבצק מתחיל מתחיל לקבל צורה של כדור אז מוסיפים את המלח. לשים לפחות 7-10 דקות בידיים ובמיקסר 5-6 דקות. מכסים בניילון ...
לכתבה המלאה »
   פיצה פיתה , למנצ'יז
פיצה פיתה , למנצ'יז , מילואים או כשאין זמן , נאור מורג מתכון ל-6 סועדים החומרים הדרושים: 1. לוקחים 3 פיתות רגילות, אפילו כאלה שהתיישנו קמעה. 2.רסק עגבניות מקופסת שימורים. 3. פרוסות גבינה צהובה או גבינה צהובה מגורדת (לא משנה איזה סוג) 4. כל תוספת שבא (זיתים, עגבניות, בצל, פטריות מקופסא, תירס מקופסא, קפואים של סנפרוסט, טונה, נקניק שיש במקרר ואפשר הכל ביחד) שלבי ההכנה: מדליקים את הטוסטר לחום בינוני גבוה. 1. חוצים את הפיתות לשניים (מקבלים 6 עיגולי בצק מוכנים לפיצה). 2. ...
לכתבה המלאה »
   הפיצה של ליאת כהן
הפיצה של ליאת כהן , "מעדן גן עדן" לבצק: ( לשתי פיצות עד שלוש תלוי בעובי) קילו קמח לנפות (להשאיר קצת קמח בשקית) 1 שמנת חמוצה חצי כוס שמן כפית מלח כפית סוכר שקית שמרית + משפר אפייה רצוי לא חובה ובין כוס או שתיים מים ללוש את כל החומרים עד כדי הרגשה שהבצק נוח ללישה ואוורירי ( במידה והוא דביק הקמח שנותר בשקית לשפוך אותו על העיסה ולהוסיף לפי הצורך). לכסות הבצק במגבת כשעה עד שיכפיל את נפחו. לשמן תבנית מרובעת או עגולה גדולה או קטנה עם מעט מרגרינה רכה ( אפשרי תבניות חד פעמ...
לכתבה המלאה »
   פיצה משפחתית קלה להכנה , חנית
פיצה משפחתית קלה להכנה , חנית. מרכיבים: בצק: 1 ק"ג קמח לבן 40 גרם שמרים טריים 1 כף מלח שולחן 1/2 כפית סוכר 4 כפות שמן זית 550 מ"ל מים פושרים לרוטב: 1 קופסת עגבניות משומרות ומרוסקות 2 עגבניות חלוטות חתוכות לקוביות 1/2 קופסה שמנת מתוקה 10 שיני שום כתושות 10 עלי אורגנו טריים קצוצים 1 כפית אורגנו יבש 15 עלי בזיליקום קצוצים 1/2 כפית מלח 1 כפית שחוקה של פלפל שחור ** גבינה צהובה מגורדת אופן הכנה: ** לחמם תנור על 200-210 מעלות בצק: ...
לכתבה המלאה »
עמוד 3 מתוך 3 התחלה עמוד קודם 1 2 3
לעבור לעמוד
page 3page 4page 5page 6page 7