הפיצה של שובל

שלח לחבר digg delicious facebook

הפיצה של שובל - שווה

 

שלום לכולם,

להלן מתכון הפיצה שלי:

 1 קילו קמח

2 כפות שמרים יבשים או 50 גרם שמרי שמרית

2 כפות סוכר

כף מלח

3 כוסות מים פושרים

 

 (הבצק צריך להיות רך)

אופן הכנה:

 מנפים את הקמח לקערה

מוסיפים את הסוכר ומערבבים, מוסיפים את השמרים, על השמרים שופכים קצת מהמים החמימים ומחכים בערך 5-10 דקות.

 אחרי זה מתחילים ללוש ומוסיפים עוד מהמים, שהבצק מתחיל מתחיל לקבל צורה של כדור אז מוסיפים את המלח.

לשים לפחות 7-10 דקות בידיים ובמיקסר 5-6 דקות.

מכסים בניילון את הקערה ומתפיחים במקום חמים שעה וחצי ובמקום לא חמים שעתיים.

 

רוטב לפיצה:

לוקחים 2 רסק עגבניות שמים בקערה

מוסיפים כמה לחיצות טובות מקטשופ

מוסיפים לזה מים למהול את זה קצת.

מוסיפים לפחות 6 שיני שום גדולות כתושות.

מוסיפים אורגאנו , בזיליקום, תבלין פיצה ולא לשכוח להוסיף גם סוכר

לפחות כף סוכר.

מוסיפים גם שמן זית לפי העין לרוטב.

יוצא הרבה רוטב וזה יכול להישאר במקרר עד שבוע ימים בלי הקפאה.

הרוטב יותר טעים שמשאירים אותו כמה ימים במקרר ככה הוא תופס את כל הטעמים.

כשמוציאים מהמקרר מוסיפים טיפה מים רותחים ומערבבים.

בתאבון.

(מתכון זה מוצלח במיוחד אני עובדת איתו בעסק הביתי שלי)



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> פיצות >> הפיצה של שובל