הפיצה של קיפי

שלח לחבר digg delicious facebook

הפיצה של קיפי

 15 דקות והיא מוכנה

 

חומרים לפיצה

 

1.      פיתות

2.      רסק עגבניות/קטשופ

3.      גבינה צהובה מגורדת/פרוסות גבינה צהובה

4.      בצל חתוך לקוביות קטנות

5.      פרוסות דקות של עגבנייה

6.      חתיכות טונה

7.      תירס מקופסת שימורים

8.      זיתים חתוכים

9.      אפשר להוסיף חתיכות גבינת צפתית  

 

אופן ההכנה

 

לחמם את התנור על מצב גריל חום דרגה 5

ולהכניס את הרשת לא תבנית לתנור.

 

תוך כדי חימום התנור

 

לחתוך את הפיתה לשני חלקים לא שני חצאים כך שנוצרים שני עיגולים,

למרוח על חלק פנימי של הפתיה רסק עגבניות, או קטשופ . לפזר מעל את הגבינה המגורדת

או לחילופין להניח פרוסת גבינה צהובה ומעל זה לשים את העגבנייה ,בצל,זיתים,טונה,צפתית וכו'......

 

להניח את פיצות על הרשת ולחכות מס' דקות עד שמבחינים שהגבינה נמסה

והקצוות של הפיצה נהפכות לשחומות וקצת נשרפות -זה הרגע שצריך להוציא את הפיצה

מהתנור ולהתחיל לאכול.

 

* ניתן לשים על הפיצה רוטב טבסקו למי שאוהב חריף

                                                                                           

                                                                                              בתיאבון

                                                                                              חיים ג (קיפי)



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> פיצות >> הפיצה של קיפי