פיצות

   פיצה דיאטטית
פיצה דיאטטית לוקחים שלושה פריכיות אורז, מורחים עליהם רסק עגבניות ושמים על זה 2 פרוסות עמק לייט. במיקרו לדקה וחצי ובתאבון
לכתבה המלאה »
   פיצה זעתר
פיצה זעתר , אמיר ברזילי לקחת 2 פיתות, לחצות אותם באמצע כך שיהיה 4 חתיכות, לשים בתבנית אפיה, למרוח על הפיתות שמן זית עם זעתר, מעל למרוח רסק עגבניות, ואז לפזר גבינה חתוכה, אפשר גם להוסיף מלמעלה תבלין לפיצה (כמו שמביאים בפיצריות) . ואז לשים בתנור כ15 דקות על 180
לכתבה המלאה »
   הפיצה של אורלי
הפיצה של אורלי ,4 מנות לבצק: 1 ק"ג קמח כף סוכר כף מלח 2כפות שמרים יבשים חצי כוס שמן 2 וחצי כוסות מים פושרים לרוטב: 2 קופסאות של רסק עגבניות (קטנות) רבע כוס שמן מלח אורגנו את הכל לערבב בקערה הכנת הבצק: לתוך קערה גדולה את הקמח,השמרים ,הסוכר השמן, המים הפושרים עד חמים, לאסוף את כל החומרים להוסיף את המלח וכשהכל מאוחד להשהות 10 דקות. ואז לגשת וללוש אם יש צורך בעוד קמח או מים להוסיף בעדינות .לכסות את הקערה בניילון נצמד .הבצק תופח במהירות הכמות מספיקה ל 4 פיצות ל...
לכתבה המלאה »
   הפיצה עם התוספות
הפיצה עם התוספות של אורה חומרים לבצק. 3כוסות קמח כף שמרים יבשים 4כפות שמן זית כפית שטוחה מלח כוס וחצי מים פושרים ביצה אחת לשים בצק לא קשה מדי לעבוד עים הקמח כמו שצריך. להתפיח 20 דקות לחלק ל2 עגולים גדולים. למרוח קטשופ לשים מעל עגבניות עגולים גבינה צהובה מגורדת . מעלה תירס מקוםסא בצל עגולים זתים שחורים לטפטף טיפת שמן זית. על הכל מעט מלח. לתנור 25 דקות על 180 מעלות בתאבון אורה.
לכתבה המלאה »
   הפיצה לעצלנים
הפיצה לעצלנים של קובי לוקחים פיתה חוצים לחצי רוחבי שמים קטשופ אני מעדיף חריף, גבינה מגוררת זיתים ומכניסים לטוסטר ל15 דק' בחום של 180-200 מעלות בתאבון
לכתבה המלאה »
עמוד 1 מתוך 3 1 2 3 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 1page 2page 3page 4page 5