עוגות גבינה לשבועות

   עוגת גבינה ופרג מקור-עיתון במקום
עוגת גבינה ופרג מקור-עיתון במקום 150 גר' ביסקוויטים פתי בר 75 גר' חמאה מומסת 1 כפית קינמון 1 כוס פרג טחון טרי (הכי טוב לטחון וללכת להכין את העוגה-תטעמי את הפרג לפני שטוחנים אותו כך תדעי שלא עמד בחנות זמן רב. אם הוא לא טוב לפני טחינה בטוח שלא יהיה טוב אחרי הטחינה...) 1/3 כוס חלב 4 קופסאות גבינת שמנת 30% 1 גביע שמנת חמוצה 4 ביצים 1 עד 1.5 כוסות סוכר (לפי מידת המתיקות הרצויה) 2 כפות קמח 1 כפית תמצית וניל תבנית בקוטר 26 ס"מ אופן ההכנה: מחממים התנור ל-175 מעלות. משמנים ה...
לכתבה המלאה »
   עוגת גבינה ומשמשים יבשים
עוגת גבינה ומשמשים יבשים 225גרם גבינת שמנת 150 גרם סוכר 3 ביצים מופרדות 1 מכל שמנת מתוקה חצי כוס קמח מנופה קליפה מגוררת מלימון אחד 150 גרם משמשים יבשים קצוצים גס חצי כוס מים שמים בסיר את המשמשים, המים ומחצית מכמות הסוכר. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה, עד שרוב הנוזלים מתאדים. מוסיפים את קליפת הלימון, מערבבים ומסירים מהאש. מורחים בחמאה תבנית חסינת-חום בקוטר של 26 ס"מ (לא תבנית קפיצית). שמים בקערת המיקסר את הגבינה ואת הסוכר ומקציפים כמה דקות. מוסיפים את החלמונים, את ...
לכתבה המלאה »
   עוגת גבינה הכי טובה שיש
עוגת גבינה הכי טובה שיש רכיבים: קבוצה א´: 2 גבינה לבנה 9% (אפשר גם 5%) 4 כפות לבן או שמנת חמוצה 4 כפות אינסטנט וניל 4 כפות קורנפלור ¾ כוס סוכר 4 חלמונים 1 שקית סוכר וניל (בערך 3 כפיות) קבוצה ב´: 4 חלבונים ¼ כוס סוכר אופן הכנה: מקציפים את קבוצה א´. מקציפים את קבוצה ב´. מערבבים את קבוצה א´ עם קבוצה ב´ מכניסים את העוגה לתנור, לשלב התחתון של התנור, בחום גבוה ל– 10 דקות ואח"כ מנמיכים את חום התנור לחום נמוך (עד נמוך מאוד), לפחות לשעה. נותנ...
לכתבה המלאה »
   עוגת גבינה פרדיסו
עוגת גבינה פרדיסו רכיבים לבסיס - 100 גרם חמאה קרה 100 גרם אגוזי פקאן 1 כוס קמח 1 כוס סוכר (לבן או חום) 1 כפית קליפת תפוז או לימון מגוררת 2-3 כפות מים קרים לקישוט - 1 שקית שמנת לקצפת 1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר פירות טריים חתוכים למלית - 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר 1 כוס סוכר לבן או חום 500 גרם גבינה "טוב טעם" 250 גרם גבינה לבנה 9% 3 כפות תרכיז תפוזים קפוא 1כפית תמצית וניל 4 כפות קמח תופח 6 ביצים אופן הכנה: מחממים מראש את התנור לחום בי...
לכתבה המלאה »
   עוגת גבינה בציפוי שוקולד
החומרים לבצק: 100 גר´ חמאה ½ כוס סוכר 1 ביצה + 1 חלמון ½ 1כוס קמח תופח החומרים למלית: 4 ביצים 1 כף תמצית וניל ¼ 1 כוס סוכר 1 כף קמח 3 כפות קורנפלור 1גביע שמנת חמוצה ¼ כוס חלב 2 קופס´ גבינה לבנה 9% (של 250 גר´) החומרים לציפוי השוקולד: ½ כוס מים ½ כוס סוכר 200גר´ שוקולד מריר ½ 1 כפות קקאו תבנית עגולה מס´ 26 אופן ההכנה: לשים מחומרי הבצק בצק אחיד. משמנים את התבנית ומרפדים את התחתית ואת הדפנות בבצק. מערבבים במערבל במהירות גבוהה את הביצים השלמות עם כ...
לכתבה המלאה »
עמוד 2 מתוך 3 התחלה עמוד קודם 1 2 3 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 2page 3page 4page 5page 6