עוגות גבינה לשבועות

   עוגת גבינה פירורים
עוגת גבינה פירורים רכיבים: בצק: ¾ 1כוס קמח תופח 1 מרגרינה 2 חלמונים 2 כפות סוכר 1 סוכר וניל אפשרות מומלצת להוסיף לתערובת חופן או יותר אגוזי מלך קצוצים!!! מלית: 2 חלבונים כוס סוכר פחות שתי כפות - שהשתמשנו לבצק 1 שמנת מתוקה 2 גבינה לבנה אופן הכנה: לערבב את כל חומרי הבצק עד הזהבה. לאפות 2/3 בתבנית אחת 1/3בתבנית קטנה יותר - לפרורים מעל העוגה. אני בד"כ עושה בתבנית אחת הכל ופשוט אחרי אפייה מגרדת קצת עם סכין משונן וכך יש לי בצק לפרורים מעל. לקציף לקצף חזק חלבונים וסוכר, להוסיף 1 שמנת מתוק...
לכתבה המלאה »
   עוגת גבינה ולימון
עוגת גבינה ולימון שאני מכין ויוצאת חבל על הזמן. שימו לב- צריך להקפיד על קיפול עדין של הביצים המוקצפות ועל אפייה מבלי לפתוח את דלת התנור.עוגת גבינת שמנת ולימון המצרכים: לתחתית: 200 גר´ עוגיות חמאה-מרוסקות 70 גר´ חמאה מומסת 2 כפות סוכר מלית: 500 גר´ גבינת שמנת 3 ביצים 2 כפות קורנפלור מיץ וקליפה מגוררת מ-2 לימונים 1 גביע שמנת חמוצה 1 כוס סוכר גרגרים ממקל וניל אחד או כף תמצית וניל משובחת אופן ההכנה: מערבים את פירורי העוגיות עם החמאה והסוכר. מהדקים לתוך תבנית אפייה. מקציפ...
לכתבה המלאה »
   עוגת גבינת מוקה מוקפאת
עוגת גבינת מוקה מוקפאת רכיבים: 125 גרם עוגיות כשרות לפסח (עדיף בטעם שוקולד). 60 גרם חמאה מומסת. למילוי: ¾ כוס גבינת ריקוטה. 250 גרם גבינה שמנה. ¾ כוס סוכר. 3 ביצים מופרדות. 6כפיות אבקת קפה נמס. 1 כף מים. 125גרם שוקולד מריר מומס. 1כוס שמנת מוקצפת מעט. אופן הכנה: מרפדים תבנית קפיצית בקוטר 24 ס``מ בנייר אלומיניום ומשמנים. מפוררים את העוגיות, ומוסיפים להן חמאה. מהדקים היטב לתחתית ומקררים עד שמתקשה. מעבדים את הגבינות במעבד חשמלי עד לקבלת מרקם אחיד. ...
לכתבה המלאה »
   עוגת גבינת שמנת ושוקולד אלוהית
עוגת גבינת שמנת ושוקולד אלוהית רכיבים: לתחתית: 200 גר´ עוגיות חמאה מרוסקות 70 גר´ חמאה מומסת 2 כפות קקאו למלית: 500 גר´ גבינת שמנת 3 ביצים 2 כפות קורנפלור גרגרים ממקל וניל אחד 1 גביע שמנת חמוצה 1 כוס סוכר 100 גר´ שוקולד מריר, שבור לקוביות לציפוי: 200 גר´ שוקולד מריר 1 מיכל שמנת מתוקה אופן הכנה: מערבים את פירורי העוגיות עם החמאה והקקאו. מהדקים לתוך תבנית אפייה. מערבבים את כל חומרי המלית עד לקבלת עיסה אחידה. יוצקים את הבלילה עד ½ מגובה התבנית,...
לכתבה המלאה »
   עוגת גבינה ושוקולד
עוגת גבינה ושוקולד חומרים: תחתית:בסקויט בטעם שוקולד עורב בחמאה מומסת עם מעט שוקולד מריר שנלושו יחדיו והודקו לתחתית התבנית והושמו בקירור כמחצית השעה. מילוי: 300 גרם גבינת שמנת ללא מלח חצי כוס סוכר תמצית וניל או ליקר שוקולד או מעט קוניאק 2 ביצים+שני חלמונים 2 כפות קורנפלור חצי כוס עד שלושת רבעי אבקת חלב חצי גביע שמנת חמוצה ציפוי עליון:-150 גרם שוקולד מריר משובח + שתי כפות קוניאק ארבע כפות חמאה אופן הכנה: לחמם תנור ל 160 מעלות. להדק את תחתית הבסקויט ...
לכתבה המלאה »
עמוד 1 מתוך 3 1 2 3 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 1page 2page 3page 4page 5