מתכוני בשר לקראת יום העצמאות

   קבב רומני
קבב רומני חומרים (ל-6 מנות): 1 ק"ג בשר טחון 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה 1 בצל מגורר 4 שיני שום, כתושות 1 כפית פפריקה 1 כפית סודה לשתייה מלח, פלפל הכנה: מניחים את הבשר הטחון בקערה ומערבבים לתוכו בעזרת הידיים את יתר החומרים. אפשר להוסיף תוך כדי לישה 3-4 כפות מים קרים מאוד, שיגרמו לקבב להיות רך עוד יותר. מרטיבים את הידיים וצרים קציצות מוארכות. צולים על גריל פתוח או מתחת לגריל של התנור עד שמשחים, 3-4 דקות מכל צד.
לכתבה המלאה »
   חזה עוף ממולא בפלפל אדום קלוי
חזה עוף ממולא בפלפל אדום קלוי חומרים: 4 נתחי חזה עוף דק 4 נתחי פלפל אדום, צלויים וקלופים 2 כפות ממרח עגבניות מיובשות 12 גבעולי מרווה {או 1 כוס בזיליקום לחילופין} 1/4 כוס קמח מתובל במעט צ`ילי גרוס , מלח ופלפל שחור 1 כף שמן זית 2 כוסות יין לבן 50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס 1/4 כפית פלפל שחור, ומעט מלח גס. אופן ההכנה: עוטפים כל נתח חזה עוף בניילון ומשטחים בעזרת פטיש שניצלים. מסירים את הניילון ומורחים מעט ממרח עגבניות מיובשות. מעל מסדרים שכבה של רצועות פלפל קלוי, {מי שרוצה גם...
לכתבה המלאה »
   חזה עוף ממולא בפלפל אדום קלוי
חזה עוף ממולא בפלפל אדום קלוי חומרים: 4 נתחי חזה עוף דק 4 נתחי פלפל אדום, צלויים וקלופים 2 כפות ממרח עגבניות מיובשות 12 גבעולי מרווה {או 1 כוס בזיליקום לחילופין} 1/4 כוס קמח מתובל במעט צ`ילי גרוס , מלח ופלפל שחור 1 כף שמן זית 2 כוסות יין לבן 50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס 1/4 כפית פלפל שחור, ומעט מלח גס. אופן ההכנה: עוטפים כל נתח חזה עוף בניילון ומשטחים בעזרת פטיש שניצלים. מסירים את הניילון ומורחים מעט ממרח עגבניות מיובשות. מעל מסדרים שכבה של רצועות פלפל קלוי, {מי שרוצה גם...
לכתבה המלאה »
   עוף שלם בבצק מלח
עוף שלם בבצק מלח חומרים: 1 עוף טרי שלם 3 כוסות עשבי תיבול קצוצים {בעלי השתמש ברוזמרין ותימין שיש קבוע בבית} 7-8 שיני שום כתושות 1/2 כפית פלפל ארבע העונות גרוס { אם אין אז פלפל שחור רגיל} 1 כף שמן זית חומרים לבצק מלח: 4 כוסות קמח 6 חלבונים 2 כוסות מלח גס להברשה: 1 חלמון + 2 כפות מים אופן ההכנה: 1. מפרידים בעזרת האצבע את עור העוף מהבשר {לא לנתק, רק ליצור חלל}. 2. קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים עם השום הכתוש. 3. דוחסים למרווח שנוצר כמות קטנה מתערובת עשבי התיבול, ואת י...
לכתבה המלאה »
   מתכון לבשר
מתכון לבשר להשרות שיפודי פרגיות עם חרדל +רוטב חריף מתוק סיני במשך 12 שעות ולהרטיב את הפרגיות על הגחלים עם שמן זית בתאבון לכם חג שמח מהחשמלאים המלך :"
לכתבה המלאה »
עמוד 2 מתוך 8 התחלה עמוד קודם 1 2 3 4 5 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 2page 3page 4page 5page 6