מתכונים לראש השנה

   קובה תפוחים ותמרים מוגש עם יופלה פרות יבשים
קובה תפוחים ותמרים מוגש עם יופלה פרות יבשים מתכון של השף אבי שליסל מספר מנות: 40 יחידות מצרכים: 21/2 כוסות בורגול 1 כוס קמח 2 כפות שמן 1 כף סוכר מעט מים 250 גרם מחית תמרים 5 תפוחי עץ קלופים שמן לטיגון עמוק 3 גביעים יופלה פרות יבשים 4% אופן ההכנה: 1. חותכים את תפוחי העץ לקוביות קטנות ומניחים בסיר עם מים. מבשלים על אש נמוכה בתוספת עד שהתפוחים רכים. מסירים מהאש ומצננים היטב. 2. מוסיפים מחית תמרים ומערבבים. שומרים במקרר. 3. משרים את הבורגול במים למשך שעתיים. מסננים...
לכתבה המלאה »
   כיסי בצק עלים ממולאים בתפוחים בקרמל וקרם וניל
כיסי בצק עלים ממולאים בתפוחים בקרמל וקרם וניל מצרכים: 1 חבילה בצק פילס של מעדנות אבקת סוכר לקרם וניל: 7 חלמונים 1/2 כפות קורנפלור 1 כף קמח 1/2 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל משובחת 1 מכל שמנת לקצפת מסדרת השף הלבן 3/4 כוס חלב תנובה לתפוחים בקרמל 6 תפוחים מזן גרני סמיט קלופים וחתוכים לקוביות קטנות 80 גרם חמאת תנובה 1/2 כוס סוכר 4 כפות ברנדי לציפוי 2 חלמונים 2 כפות שמן 1 כף חלב אופן ההכנה: 1. לקרם וניל: שמים בסיר את החלמונים, הקורנפלור, הקמח, הסוכר והוניל ומקציפים 5 דקות ...
לכתבה המלאה »
   מוס תפוחים בקצפת ושמנת
מוס תפוחים בקצפת ושמנת מצרכים: 1 קופסת רסק תפוחים 1 מכל שמנת לקצפת 32% מסדרת השף הלבן 1 גביע שמנת חמוצה בטעם של פעם 3 כפות סוכר 50 גרם שקדים מולבנים פרוסים וקלויים אופן ההכנה: מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצפת יציבה, מוסיפים את השמנת החמוצה ורסק התפוחים ומערבבים. יוצקים לגביעים ומצננים היטב. מעטרים בשקדים קלויים ומגישים.
לכתבה המלאה »
   קראנצ'י קרם גבינה, דבש וקינמון עם שוקולד לבן ואגסים
קראנצ'י קרם גבינה, דבש וקינמון עם שוקולד לבן ואגסים לפירורי בצק: 210 גרם (½1 כוסות) קמח 100 גרם (1/2 כוס) סוכר 100 גרם חמאת תנובה לגנאש: 200 גרם שוקולד לבן ½3 כפות (50 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% מסדרת השף הלבן 25 גרם חמאת תנובה לאגסים: 10 אגסים 100 גרם (1/2 כוס) סוכר 2 כפות דבש 30 גרם חמאת תנובה לקרם גבינה, דבש וקינמון: 1 שקית (14 גרם) גױלטין 60 מ"ל (1/4 כוס) מים 1/2 כוס חלב תנובה 100 גרם דבש 1 כפית קינמון 1 כפית נס קפה 1 גביע (750 גרם) גבינה לאפייה 5% מסדרת...
לכתבה המלאה »
   שרלוט אישי עם מוס גבינה ודבש עם פטל
שרלוט אישי עם מוס גבינה ודבש עם פטל פעם היו מכינים את הקינוח האירופי עם לחם ישן ופודינג חלב. היום אנחנו מתענגים על ריפוד של בישקוטים וקרם גבינה משובח. מצרכים ל--2 שרלוט בקוטר 12-14 ס"מ וגובה 6 ס"מ: 14 גרם (1 שקית) ג'לטין 1/4 כוס (60 מ"ל) חלב תנובה 1 שקית (500 גרם) גבינת כנען 5% מסדרת השף הלבן 1 גביע שמנת חמוצה תנובה 50 גרם (½2 כפות) דבש 2 חלבונים 50 גרם (1/4 כוס) סוכר 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% מסדרת השף הלבן, מוקצפת 1 חבילה בישקוטים 1 חבילה פטל טרי אופן ההכנ...
לכתבה המלאה »
עמוד 2 מתוך 4 התחלה עמוד קודם 1 2 3 4 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 2page 3page 4page 5page 6