אוכל

   המאכלים הבריאים ביותר
המאכלים הבריאים ביותר לכל המאכלים האלו יש גם התוויות נגד, לכן מומלץ להיוועץ ברופא. 1. משמש – מכיל כמות גדולה של בטא קרוטן, אשר מאפשר לגוף לשלוט בצורה טובה יותר על ראיה, מפחית את הסיכוי לסרטן, משפר את מערכת חיסון ומאט את תהליך ההזדקנות. 2. אבוקדו - מתעכל מהר מאוד, טוב לדם ומונע אנמיה. 3. בננה – זהו פרי בעל התוכן הגבוה ביותר של אשלגן, אשר מווסת את לחץ הדם ומחזק את שריר הלב. 4. אגוזי ברזיל - מכילים כמויות גדולות של סלניום, שמחזק את מערכת החיסון, מפחית את הסיכוי למחל לב ולסרטן. 5. רימון – מכי...
לכתבה המלאה »
   האושר שבאוכל!
האושר שבאוכל! במשך 10 שנים, המדענים מאוניברסיטת קולומביה (ארה"ב) עקבו אחר המצב הבריאותי של 1700 אנשים, והגיעו למסקנת שלאנשים שמחים ואופטימיים יש פחות מחלות לב. לאחר סדרה של ניסויים ומחקרים, המדענים הגיעו למסקנה אחת: לאכול - זה אושר! השימוש בסוגים מסוימים של מזון מגביר את הייצור של הסרוטונין – "הורמון האושר", שמשפר את מצב הרוח והופך אותנו לנדיבים יותר ומאושרים יותר. לכן, אנו מציעים לכם להכיר את שלושת המקומות הראשונים של "מזון מאושר": מקום 3 במקום השלישי נמצא קוויאר - שחור ואדום. הוא מכיל כמות...
לכתבה המלאה »
   מזון שגורם לנו להיראות טוב
מזון שגורם לנו להיראות טוב לפי מחקר שנערך על ידי מדענים בריטיים, כל המזון אשר נכנס לגוף - משפיע על המראה החיצוני של האדם במידה רבה יותר ממה שנהוג לחשוב. כולנו יודעים שאכילת מזון בריא מסייעת לשיפור הבריאות, מגדילה את רמות האנרגיה ושומרת על משקל בריא. עם זאת, החוקרים החליטו לחקור את השפעת המזון על מצב של השיער, העור והשיניים, והגיעו למסקנות הבאות: 1. גרגיר הנחלים עבור פנים צעירות ד"ר פריקון מאמין, שצריכת גרגיר הנחלים תורמת למראה עור קורן ובריא. נוגדי החמצון שהמזון הזה מכיל מפחיתים את הדלקות, וה...
לכתבה המלאה »
   יתרונות וחסרונות של גרעינים
יתרונות וחסרונות של גרעינים קשה לתאר ערב של צפייה בכדורגל או ישיבה על ספסלים באוויר הצח, ללא פיצוחים. ולמרות שהרופאים מזהירים מפני הסכנות של צריכת גרעינים - להיגמל מהם קשה למדי. הגרעינים הם אכן תענוג מדבק מאוד, שניתן לייחס להרגלים הרעים. קודם כל, רופאי השיניים מזהירים אותנו מפני נזקים שהגרעינים עושים. כדי להימנע מחלק מהבעיות הבריאותיות, אתם צריכים לקחת בחשבון כמה כמה המלצות אודות איך וכמה אתם יכולים לאכול את הגרעינים האהובים עליכם. ראשית, לצרוך גרעינים בכמויות גדולות – מאוד לא מומלץ עבור אלו ש...
לכתבה המלאה »
   אוכלים ומשפרים את הזיכרון
אוכלים ומשפרים את הזיכרון היכולת לאחסן, לשמור ולשחזר המידע - זה אולי אחד המרכיבים החשובים ביותר של הצלחה. אם אתם לא יכולים לזכור את זמני הפגישות והישיבות, את שמות האנשים, או כל מידע אחר - החיים שלכם יהפכו למאבק אינסופי. כאשר אוכלים "זבל" במלוא המילה - קשה לקבל את הוויטמינים והחומרים המזינים שיכולים לשפר את הזיכרון שלנו. אבל למרבה המזל, לשפר זיכרון יכול להיות פשוט כמו לעשות שינוי קטן בתזונה. אז איך להתגבר על אובדן הזיכרון? לשפר את הזיכרון על ידי שינוי קטן בתזונה. אם אתם אוכלים מזון מהיר או מ...
לכתבה המלאה »
עמוד 2 מתוך 20 התחלה עמוד קודם 1 2 3 4 5 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 2page 3page 4page 5page 6