סופגניות

   סופגניות תפוח מבצק בירה
רכיבים: 2 כוסות קמח 1 כוס בירה קרלסברג 1 חלמון ביצה קורט מלח 2 כפות סוכר מעט מרגרינה מומסת 2 תפוחי עץ מעט מיץ לימון שמן אבקת סוכר סירופ מייפל אופן הכנה: לערבב את החומרים עד ליצירת בצק רך ולהמתין כשעה. לחתוך את התפוחים לפרוסות בעובי חצי ס"מ, ולהזליף על הפרוסות מיץ לימון. לטבול את פרוסות הפרי בבצק ולטגן בשמן עמוק. להגיש בתוספת אבקת סוכר וסירופ מייפל.
לכתבה המלאה »
   ספינז' (סופגניות מרוקאיות) של נחל
רכיבים: (30 - 40 סופגניות) 1 ק"ג קמח 60 גרם שמרים 4 - 3 1/2 כוסות מים פושרים שמן לטיגון דבש או אבקת סוכר לציפוי 1/2 כפית מלח אופן הכנה: מכינים בצק רך ומקציפים אותו ביד. מניחים לו לתפוח במשך שעתיים ומקציפים שוב. מכינים סיר עם שמן לטיגון.טובלים את הידיים במים, לוקחים גוש בצק ,עושים בו חור, יוצרים מעין כעך ומכניסים לשמן עמוק חם. מזהיבים משני הצדדים וסופגים את עודף השמן בנייר. מפזרים אבקת סוכר או דבש לפי הטעם.
לכתבה המלאה »
   סופגניות רומניות
רכיבים: 1 כוס חלב (או מים או יין לבן) 1/2 1 כפות חמאה 2 כוסות קמח קורט מלח 3-4 ביצים 2-3 כפות סוכר מיץ מ-1/2 לימון שמן לטיגון עמוק אבקת סוכר לבזיקה אופן הכנה:
לכתבה המלאה »
עמוד 3 מתוך 3 התחלה עמוד קודם 1 2 3
לעבור לעמוד
page 3page 4page 5page 6page 7