סופגניות

   דונאטס עם רוויון
רכיבים: yle="font-family:Arial">1 כוס רויון (לא להחליף בשמנת או חלב, כיוון שהרוויון גורם לתסיסה) 1 כוס סוכר 50 גר´ חמאה מומסת ללא מלח 1 כף אבקת אפייה 1/4 כפית אגוז מוסקט 1/4 כפית פלפל אנגלי גרוס 1 כפית מלח אבקת סוכר או גלזורה לדונאט (המתכון בהמשך) שמן צמחי לטיגון אביזר לקריצת עוגיות עגולות מכשיר להוצאת ליבת תפוח גדול (להשיג אצל גל, יבואן לציוד מטבחי בן גוריון 46 הרצליה), או כוסית קטנה לליקר ליצירת החור של הדונאט אופן הכנה: טורפים את הביצים עד שמתקבל קצף בצבע צהוב בהיר...
לכתבה המלאה »
   סופגניות בכמות גדולה
לכתבה המלאה »
   סופגניות – מתכון בסיסי
מצרכים: "font-family:Arial">40 גרם שמרים 4 כפות סוכר כ- ½ 1 כוסות מים פושרים 4 כוסות קמח 4 חלמונים 4 כפות שמן קליפת לימון או תפוז, מגוררת דק כ- 2 כפות קוניאק 1 שקית סוכר וניל קורט מלח ריבה למלית אבקת סוכר לזרייה שמן לטיגון אופן ההכנה: שמים את השמרים בכוס. מוסיפים 1 כף סוכר (מן הכמות הכללית) ומכסים במים פושרים (מן הכמות הכללית). משהים לתסיסה כ- 10 דקות. מנפים לקערה רחבה את הקמח. צרים גומה. יוצקים לגובה את השמרים התוססים. מוסיפים את יתר המרכיבים. לשים ומעבדים היטב לבצק ...
לכתבה המלאה »
   סופגניות עוואמה לבנוניות של רוני ונציה
רכיבים: n lang="HE" style="font-family:Arial">25-30 גרם שמרים טריים (1/2 קטביה או שקית שימרית) 1 כפית סוכר 2 כוסות קמח כ-1 כוס מים פושרים שמן לטיגון עמוק לסירופ: 4 כוסות סוכר 2 כוסות מים 1 כף מיץ לימון 1 כפית מי זהר (מי פריחת הדרים) אופן הכנה: להכנת הבצק: אם משתמשים בקוביית שמרים ממיסים את השמרים עם 4 כפות מים וסוכר ומניחם בצד להתססה. אם משתמשים ב"שימרית" - מדלגים על שלב ההתססה ומערבבים את השמרים עם שאר החומרים. שמים בקערת מערבל את הקמח ומוסיפים את תערובת הש...
לכתבה המלאה »
   דונאטס (סופגניה אמריקאית) של מיכל לוי
רכיבים: (כמות: 16 יחידות) 1 כוס חלב חם (לא רותח) או מים 20 גרם שמרים 1 כוס סוכר 3 כוסות קמח 1 כפית מלח 3 ביצים 60 גרם חמאה (או מרגרינה) מומסת לציפוי - 50 גרם אבקת סוכר 1 כף קינמון אופן הכנה: s="MsoNormal" dir="RTL"> 3. מחממים בסיר שמן לחום בינוני-גבוה (180 מעלות). מכניסים לסיר כארבעה דונאטס בכל פעם (לפי גודל הסיר), מזהיבים כשתי דקות מצד אחד והופכים לצד השני. מוציאים מהשמן ומניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי השמן. מצננים מעט, מפזרים אבקת סוכר וקינמון ומגישי...
לכתבה המלאה »
עמוד 1 מתוך 3 1 2 3 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 1page 2page 3page 4page 5