חרוסת לפסח

   מתכון חרוסת מעולה !!!
מתכון חרוסת מעולה !!!
לכתבה המלאה »
   החרוסת של ניסן
החרוסת של ניסן
לכתבה המלאה »
   החרוסת המרוקאית של הדר
החרוסת המרוקאית של הדר
לכתבה המלאה »
   מתכון לחרוסת - יוצאי ספרד
מתכון לחרוסת - יוצאי ספרד 1 ק"ג צימוקים שחורים ללא חרצנים יש לרחוץ היטב, לשים בסיר, לכסות במים ולבשל כל הזמן תוך כדי בחישה עד שיכפילו את נפחם. אם יש צורך להוסיף מים אז להוסיף בהדרגה, להיזהר מלהציף אותם. לאחר מכן לסנן אותם מהמים הנותרים ולא לשפוך אותם אלא לשמור. בעזרת מקל-בלנדר למעוך הכל היטב לצקת מעט מהנוזלים ולשים על אש נמוכה מאוד ולבשל תוך בחישה מתמדת ולהקפיד שלא יחרכך בתחתית. זמן הבישול הינו כשעה-שעה וחצי וליתר דיוק עד שזה מצטמצם בכשליש ונהיה כמו ריבה למריחה. לקראת סוף הבישול לטעום וא...
לכתבה המלאה »
   חרוסת תימנית
חרוסת תימנית
לכתבה המלאה »
עמוד 1 מתוך 2 1 2 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 1page 2page 3page 4page 5