החרוסת של ניסן

שלח לחבר digg delicious facebook

החרוסת של ניסן

מתכון לחרוסת שאני מכיר כ-50 שנה

והוא טוב ונגמר מהר.

לכמות מינימלית של חומר

1.  500 גרם (חבילת תמרים טחונה)

2.  250 גרם אגוזים (רצוי לערב עם פקנים), למי שאוהב את טעם אגוזי הלוז שיסים

3.  קינמון לפי הטעם (להתחיל בכפית אחת ולהוסיף לפי הריח והטעם

4.  לערבב עם יין אדום מתוק או תירוש (התירוש עלול להחמיץ מחוץ למקרר)

לדלל עם היין עד לקבלת הסמיכות הרצויה (למי שרוצה להוסיף אפשר קוקוס מגורד לפי הטעם)

חג שמח מניסן

 



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכונים לפסח >> החרוסת של ניסן