אוכל

   כיסוני בשר חריף ברוטב יין חמוציות ומשמשים - אליהב שאשון
כיסוני בשר במילוי בשר חריף ברוטב יין חמוציות ומשמשים - אליהב שאשון המרכיבים:לבצק:1/2 ק"ג קמח1/2 כוס שמן1 כוס מים למילוי הבשר:1 בצל קצוץכף סוכרשמן זית4 עלי דפנה1/2 ק"ג בשר טחוןקמצוץ אגוז מוסקטמלחקמצוץ צ'ילי חריף לרוטב המתוק:1 בצל קטן קצוץמעט שמן זיתכף סוכר1/2 כוס חמוציות יבשות1/2 כוס משמשים יבשים קצוצים2 כוסות יין אדום4 כפות סוכר חום1/4 כפית ציפורן1 כפית קינמוןמיץ מחצי לימון אופן ההכנה: 1. מחממים את את השמן ואת המים על הגז. כאשר הנוזלים חמים, מעבירים אותם אל קערת המיקסר ומערבלים בזהירות לתוכם ...
מאת: www.mako.co.il
לכתבה המלאה »
   צלי ברוטב עגבניות מגורדות - אבי לוי
צלי ברוטב עגבניות מגורדות - אבי לוי המרכיבים:שמן זיתבשר מס 5 צלי4 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות5 עגבניות מגורדותמעט בזיליקוםמלח ופלפל אופן ההכנה: 1. מחממחים שמן בסיר. כאשר השמן חם מוסיפים אליו את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים מעט פלפל גרוס ומעט מלח. 2. מכניסים את כל נתח הבשר אל תוך הסיר עם הבצל וסוגרים את הבשר על שני צדדיו. סוגרים את הסיר ונותנים לבשר להתבשל על אש קטנה בערך כשעה. 3. מוציאים את הצלי, מחכים שיתקרר מעט וחותכים אותו לפרוסות או לקוביות. 4. מוסיפים לסיר עם הבצל את העגבניות המגורדות,...
מאת: www.mako.co.il
לכתבה המלאה »
   פסטייה מלכותית - עמנואל רוזנצוויג
פסטייה מלכותית - עמנואל רוזנצוויג המרכיבים:4 כרעיים של עוף2 בצלים חתוכים לרצועותכוס שקדיםכפית קינמוןכפית סוכרקורט מלח4 ביצים, מטוגנות כחביתהחבילת עלי סיגר אופן ההכנה: 1. מבשלים את העוף עם כוס מים במשך 1/4 שעה בסיר לחץ. 2. במחבת, מטגנים את הבצל עד להזהבה. 3. מוסיפים כוס שקדים וממשיכים לטגן במשך 10 דקות. 4. מסירים את בשר העוף מהעצמות ומוסיפים לבצל והשקדים (ללא העור). 5. מוסיפים את הקינמון, הסוכר והמלח וממשיכים לטגן 10 דקות. 6. מעבירים את כל התערובת למעבד מזון וטוחנים. 7. מכינים מהתערובת קציצות ...
מאת: www.mako.co.il
לכתבה המלאה »
   כבד אווז. מנה פתיחה קלאסית
כבד אווז. מנה פתיחה קלאסית הפיינליסטים של מאסטר שף מגישים: מתכונים לחגארבעת הפיינליסטים מביאים לכם מתכונים לארוחת חג שלמה - מהמנה הראשונה ועד הקינוח. רק להכין ולהגיש למשפחה ולחברים כבד אווז ברוטב ריבת פירות יער על וופל בלגי - אבי לוי המרכיבים:1 ק"ג פירות יער כל הסוגים900 גרם סוכר1/2 כוס יין אדוםכבד אווזפלפל גרוסמלחוופל בלגי (אפשר קנוי) אופן ההכנה: 1. מתחילים בריבת הפירות. בריבה יש כלל פשוט שלמדתי: על כל 1 ק"ג של פרי, שמים 900 גרם סוכר. מחממים היטב מחבת ומניחים עליו את הפירות ואת הסוכר. 2. מבשל...
מאת: www.mako.co.il
לכתבה המלאה »
   מתכונים לראש השנה - שיהיה חג שמח
מתכונים לראש השנה גלידה עם תאנים רימון ואננס צלויגלידה עם תאנים רימון ואננס צלוי מצרכים: 4 תאנים טריות אננס טרי או קופסא של אננס מסוננת 1/4 כוס גרעיני רימון 3 כפות סוכר חום, תמצית וניל רוטב מייפל 1/2 כוס שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן גלידה מוקה...http://www.mivzakon.co.il/Recipe/rosh_ha_shana/501/index9.html אצבעות סלמון בבצק בירה בליווי דבשאצבעות סלמון בבצק בירה בליווי דבש מצרכים: 700 גרם נתח סלמון נקי מעצמות ועור 1 לימון טרי מלח פלפל לבן 1 כוס מיונז 1 כף דבש, 1/2 כפית שום כתוש 1 כף חומץ בן יי...
לכתבה המלאה »
עמוד 5 מתוך 20 התחלה עמוד קודם 3 4 5 6 7 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 5page 6page 7page 8page 9