צלי ברוטב עגבניות מגורדות - אבי לוי


 

צלי ברוטב עגבניות מגורדות - אבי לוי

המרכיבים:
שמן זית
בשר מס 5 צלי
4 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות
5 עגבניות מגורדות
מעט בזיליקום
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. מחממחים שמן בסיר. כאשר השמן חם מוסיפים אליו את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים מעט פלפל גרוס ומעט מלח.

2. מכניסים את כל נתח הבשר אל תוך הסיר עם הבצל וסוגרים את הבשר על שני צדדיו. סוגרים את הסיר ונותנים לבשר להתבשל על אש קטנה בערך כשעה.

3. מוציאים את הצלי, מחכים שיתקרר מעט וחותכים אותו לפרוסות או לקוביות.

4. מוסיפים לסיר עם הבצל את העגבניות המגורדות, מערבבים ומחזירים את חתיכות הצלי לסיר. מבשלים על אש קטנה עוד שעה וחצי לפחות. ככל שתבשלו את הצלי יותר, הוא  ייצא יותר טעים ורך.



מקור הכתבה: www.mako.co.il


דף הבית >> מבזקי דף >> אוכל >> צלי ברוטב עגבניות מגורדות - אבי לוי