מתכונים לחג השבועות

   פשטידת בטטות
פשטידת בטטות מצרכים: 6 בטטות בינוניות קלופות ופרוסות 3 כוסות מים 2 ביצים טרופות 1 גביע קוטג' 1 גביע יוגורט טבעי 1/3 כוס שמיר קצוץ דק ¼ כפית פפריקה חריפה מלח ופלפל שחור לפי הטעם תבנית עגולה בקוטר 24 מ"מ משומנת אופן ההכנה: 1. מבשלים את הבטטות במים על להבה קטנה עד לריכוך ומסננים. 2. מניחים בקערה ומועכים למחית. 3. מוסיפים את הביצים ובוחשים היטב. 4. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה ,היוגורט והתבלינים ומוסיפים לתערובת הבטטות. 5. מעבי...
לכתבה המלאה »
   בצק פיצה
בצק פיצה מצרכים: 3 כוסות קמח מלא 1 כוס קמח לבן 2 כפות שמרים יבשים 1. כוס סוכר חום 2 כפיות מלח 3/4 כוס שמן זית 3 ביצים מיים לפי הצורך לערבב את החומרים היבשים להוסיף מיים וללוש לשים את הבצק שעה בחום החדר. להוסיף את כל החומרים האחרים, לחלק ל-3 לרדד לשים בתבנית משומנת ומקומחת. רוטב : 1 רסק עגבניות 1/2 ק'ג 3 שיני שום מגוררות דק 3 כפות אורגנו יבש רצועות דקות של גמבה ופלפל ירוק 3 קופסאות טונה – 120ג'ר. לערבב את החומרים ולשים על הבצק על זה טונה אפשר גם פטריות ולאפות בחום בינוני...
לכתבה המלאה »
   עוגת גבינה
עוגת גבינה מצרכים: 6 ביצים 3/4 כוס סוכר 750 ג'ר גבינה לבנה 5% 3 כפות קורנפלור כף פודינג וניל אופן ההכנה: להפריד את הביצים את החלבון להקציף עם הסוכר לחלמון להוסיף את הגבינה הקורנפלור ופודינג וניל. את הבלילה הצהובה מוסיפים לקצף בתנועות קיפול איטיות להכניס לתנור, לאפות 180 מעלות כ 40 דקות.
לכתבה המלאה »
עמוד 3 מתוך 3 התחלה עמוד קודם 1 2 3
לעבור לעמוד
page 3page 4page 5page 6page 7