פשטידת בטטות

שלח לחבר digg delicious facebook

פשטידת בטטות


מצרכים:

6 בטטות בינוניות קלופות ופרוסות

3 כוסות מים

2 ביצים טרופות

1 גביע קוטג'

1 גביע יוגורט טבעי

1/3 כוס שמיר קצוץ דק

¼ כפית פפריקה חריפה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

 

תבנית עגולה בקוטר 24 מ"מ משומנת

 

אופן ההכנה:

1.      מבשלים את הבטטות במים על להבה קטנה עד לריכוך ומסננים.

2.       מניחים  בקערה ומועכים למחית.

3.      מוסיפים את הביצים ובוחשים היטב.

4.      בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה ,היוגורט והתבלינים ומוסיפים לתערובת הבטטות.

5.      מעבירים לתבנית המשומנת ואופים כ- 40 דקות בחום 180 צלסיוס, עד שהפשטידה מתייצבת.


בתיאבון





( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )