מתכוני פירות יבשים

   מאפה אורז ופירות יבשים
מאפה אורז ופירות יבשים 2-3 כוסות אורז מבושל 1 כוס פיות יבשים קצוצים 1/2 כוס דבש 3 ביצים 1 כוס חלב מעט תמצית וניל מעט שבבי חמאה מפוררים את האורז בקערה מוסיפים את הפירות היבשים והדבש ומערבבים . טורפים את הביצים מוסיפים את החלב ותמצית הוניל ובוחשים היטב משמנים תבנית אפיה , שוטחים בה את תערובת האורז והפירות היבשים עליה יוצרים את תערובת הביצים והחלב מפרזים קצת שבבי החמאה ואופים בתנור מחומם בחום בינוני כ 45 דקות מגישים בלויית קצפת או רוטב וניל
לכתבה המלאה »
   לחמניות רוויון ודבש עם או בלי משמשים מיובשים
לחמניות רוויון ודבש עם או בלי משמשים מיובשים 190 מ"ל מים חמימים 20 גרם שמרים 11/2 כוסות רוויון מחומם 3 כפות דבש 30 גרם חמאה מומסת 1 כף מלח 6 כוסות קמח לבן 100 גרם משמשים מיובשים קצוצים (לא הכרחי) 1. לערבב את השמרים במים. לערבב רוויון, דבש, חמאה ותערובת השמרים. להוסיף מלח ושתי כוסות קמח ולערבב היטב. להוסיף את שארית הקמח בהדרגה וליצור בצק. 2. ללוש את הבצק כ- 5 דקות עד שהוא חלק. להניח את הבצק בקערה משומנת - להפוך אותו לשימון מכל הצדדים - לכסות בניי...
לכתבה המלאה »
   לחמניות אניס ומשמש - ערן
לחמניות אניס ומשמש - ערן 500 גרם קמח 50 גרם אבקת חלב 10 גרם מלח 15 גרם סובין 150 גרם משמש חתוך לקוביות קטנות 15 גרם אניס 250 גרם מחמצת או 30 גרם שמרים 350 CC מים ( או 250 אם משתמשים במחמצת) 1 חבילה פולנטה מכניסים למיקסר את החומרים, פרט לאניס ולמשמש. לשים בעזרת וו לישה במשך 7-8 דקות במהירות בינונית. מוסיפים האניס והמשמש, לשים במשך 2-3 דק. מניחים בצד עד שהבצק מכפיל נפחו. מחלקים לכדורים של 50 גרם. מרטיבים כל כדור במים ומצפים בפולנטה. מתפיחים 15 דק. ...
לכתבה המלאה »
   עוגת אפרסק-תות-משמש -ליצי, מצוננת
עוגת אפרסק-תות-משמש -ליצי, מצוננת 2 קופסאות אפרסק או כל פרי אחר (תות בעונה) כ- 20 ביסקוטים 2 שמנת מתוקה 1 שפופרת חלק ממותק 2 כפות סוכר 1 חב´ גלטין (14 גר) לסנן את הפרי הנבחר. להשאיר כמה פירות לקישוט. לסדר שכבת ביסקוטים צפופה בתבנית. להמיס ג"לטין במעט מים או נוזל הפרי. לעבד במעבד מזון את הפרי החלב הממותק, הסוכר וג"לטין. להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציבה. לערבב עם תערובת הפרי. לצקת על הביסקוטים, לקשט עם שארית הפרי. לצנן לפחות 6 שעות. להגיש קר.
לכתבה המלאה »
   פסטל דה פאפאס - עוגת דבש ומשמשים מיובשים
פסטל דה פאפאס - עוגת דבש ומשמשים מיובשים חומרים לתבנית אינגליש קייק: כוס וחצי משמשים מיובשים רבע כוס רום טוב (לא תמצית) שתי ביצים כוס דבש שליש כוס שמן סויה גרירה מקליפה של לימון אחד מיץ מלימון אחד גרירה מקליפה של תפוז אחד מיץ מתפוז אחד שליש כוס סוכר כפית מחוקה מלח שליש כוס ריבת משמשים שתי כוסות קמח חצי כית אבקת אפיה חצי כוס שקדים שלמים משרים מראש את המשמשים ברום עד שיספגו את כל הנוזל. מחממים תנור לחום 180 מעלות. בתוך קערה מערבבים בי...
לכתבה המלאה »
עמוד 3 מתוך 6 התחלה עמוד קודם 1 2 3 4 5 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 3page 4page 5page 6page 7