עוגות

   עוגת שוקו (אפשר לאפות במיקרוגל)
עוגת שוקו (אפשר לאפות במיקרוגל) מצרכים: 1 כוס קמח תופח 1 כוס שוקולית 1 כוס סוכר 1/2 כוס שמן 3/4 כוס נוזלים (ברנדי, חלב, וניל) 3 ביצים 1/2 כוס קוקוס אופן ההכנה: יוצקים את כל החומרים לתוך קערה ומערבבים את התערובת יוצקים לתבנית ואופים 10 דקות במיקרוגל או בתנור בחום בינוני. העוגה מוכנה כאשר קיסם שנועצים במרכזה יוצא יבש.
לכתבה המלאה »
   עוגת שוקולד4
עוגת שוקולד4 מצרכים: 1 חב' מרגרינה 1/2 1 כוס קמח 4 ביצים 1/2 1 כוס סוכר 200 גרם שוקולד 100 גר' צימוקים 100 גר' אגוזים כתושים אופן ההכנה: לערבב מרגרינה ביצים וסוכר ולהוסיף אליהם קמח מעורב בצימוקים ואגוזים. להמיס את השוקולד על אדים ולהוסיף לתערובת. לאפות בחום בינוני 30-35 דקות. לצפות בהגשה באבקת סוכר.
לכתבה המלאה »
   עוגת תפוזים2
עוגת תפוזים2 חומרים: 4 ביצים 1/4 1 כוסות סוכר 1 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים טרי 1/2 2 כוסות קמח תופח 1 כף תמצית וניל אופן ההכנה: 1. במערבל מקציפים את הסוכר עם הביצים והשמן. מוסיפים את כל שאר החומרים וממשיכים לערבל, כשכל החומרים מעורבבים היטב מוסיפים את המיץ באיטיות ומערבבים. 2. משמנים תבנית אפייה עגולה ויוצקים פנימה את התערובת. אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני במשך כ- 40 דקות. בודקים עם קי...
לכתבה המלאה »
   עוגת שוקולד3
עוגת שוקולד3 חומרים: 2 כוסות קמח תופח 2 כוסות מים רותחים 1/2 2 כוסות סוכר 1 כוס שמן 2 ביצים 1 כוס קקאו 1/2 כפית סודה לשתיה אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים לאפות בחום בינוני 20-30 דקות. קרם: 100 גר' שוקולד מריר 3 כפות סוכר 1/4 כוס מים לבשל ולהוסיף 1/2 מרגרינה.
לכתבה המלאה »
   עוגת שוקולד
עוגת שוקולד מצרכים: 200 גר' מרגרינה 150 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות 1 כוס סוכר 1/2 1 כוסות קמח 4 ביצים 1/2 כוס חלב אופן ההכנה 1. שמים את המרגרינה והשוקולד בסיר קטן שמונח בתוך סיר גדול יותר ובו מים רותחים, וממסים על אדים מצננים מעט. 2. מחממים את התנור לחום בינוני. 3. מוסיפים לשוקולד המומס את שאר החומרים ומערבבים אותם. 4. מעבירים לתבנית ואופים כ- 35 דקות. 5. ...
לכתבה המלאה »
עמוד 7 מתוך 9 התחלה עמוד קודם 5 6 7 8 9 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 7page 8page 9page 10page 11