מתכונים מרקים

   מרק עוף רומני
מרק עוף רומני (מלכה ברקוביץ ז"ל) המצרכים: חלקי עוף או גרונות של הודו+עצם של בקר 5 גזר מקולף 4 שיני שום שלם 1 שורש פטרוזיליה מקולף 1 שורש סלרי מקולף + עלי עם גבעולים של הסלרי מעט אפונה טריה נתח של כרוב לבן 1 קולורבי מקולף 1 פלפל ירוק ב ה י ר 1 פרסה נקיה[פלח] 1 חב' אטריות ביצים מבושלים לפי הוראות יצרן חצי חב' פטרוזיליה שטופה חצי חב' שמיר שטוף- לא קצוץ אופן ההכנה:::: להכניס את הבשר לסיר עם מי ברז ולהרתיח, בזמן הרתיחה מנקים את הקצף טוב טוב, מספר פעמים עד שהמים נקיים. חס וחלילה לא...
לכתבה המלאה »
   מרק ירקות
מרק ירקות קולרבי גזר כרובית 2 פלפלים בצבעים שונים בצל קטן סלרי אמ' תפו"א קישואים (ואם נשאר לכם משהו מהירקות במקרר שהוא לא עלים אז יאללה לחגיגה ) מרתיחים את הכל אחרי לילה במים כשהירקות שלמים , מסננים לאחר ריכוך של הירקות לאחר בישול וטוחנים בבלדר את הירקות , מוסיפים מים עד להסמכה הרצויה מתבלים במלח מעט כמון ועלים ירוקים טריים, מומלץ לקצוץ עלים מכל הסוגים נענע כוזברה פטרוזילה שמיר בזיליקות קורנית ומעט טרגון להוסיף בערך כף בהגשה במרכז הצלחת . בתאבון............
לכתבה המלאה »
   מרק עדשים
מרק עדשים (קובי) 2 פלפלים בצבעים שונים על פי הטעם האישי 3 כוסות עדשים ירוקים 1 כוס עדשים אדומים 1 בצל בינוני מלח פלפל אנגלי ושום לתיבול על פי הטעם האישי מטגנים את הבצל עד להזהבה מטגנים את הפלפלים מעט עם הבצל ומוסיפים את העדשים לאחר שטיפה במים מכסים עם הרבה מים ומרתיחים עד לבישול והסמכה במידה הרצויה. מתבלים ו.........בתאבון.
לכתבה המלאה »
   מרק כתום עשיר
מרק כתום עשיר ומוקרם ובעיקר מלא ויטמינים/ ליאור גוטמנוביץ מצרכים: בטטה, דלעת, 2 גזרים, בצל גדול, עגבניה,2 חצילים על אש גלויה מקולפים,2 שורש פטרוזיליה, שורש סלרי, פלפל צהוב, תפוז מקולף ללא חרצנים, חלב קוקוס חצי חבילה, חצי כוס חלב, שמנת מתקה חבילה, 25 ג' חמאה, פלפל שחור, קארי, פפריקה מתוקה, כורכום, קינמון, מלח, חוואייג', דבש, קצת מיץ לימון, קצת שמן זית . הכנה: בסיר גדול מאוד, שמים קצת שמן זית וחתיכה קטנה של חמאה ומוסיפים חתיכות של בצל מטגנים עד שהבצל שקוף מוסיפים את כל הירקות הקש...
לכתבה המלאה »
   מרק עגבניות
מרק עגבניות (הילדה הכי יפה בגן) מרק עגבניות: מטגנים בצל קצוץ ומוסיפים חצי חבילת רסק עגבניות, מוסיפים מים, סוכר, עלי דפנה(לא חייבים), מלח, מערבבים ומבשלים על אש קטנה בין 7 דקות לשעה (ככל שמבשלים יותר, הטעם טעים יותר) בתאבון!
לכתבה המלאה »
עמוד 2 מתוך 3 התחלה עמוד קודם 1 2 3 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 2page 3page 4page 5page 6