מאכלי פסטה

   מתכוני פסטה
אטריות ברוטב עגבניות וגבינה חומרים: 1 שקית אטריות במשקל 250 גרם. רוטב : 25 גרם מרגרינה + 1 כפית שמן, 2-3 שיני שום כתוש, 2 כפות רסק עגבניות, קורט אורגנו, קורט סוכר, קורט פלפל,1/4 כפית מלח,3/4 כוס מים. אופן ההכנה : מבשלים את האטריות במים, שוטפים ומסננים. מחממים בסיר גדול את המרגרינה והשמן, מטגנים את השום הכתוש עד להזהבה קלה תוך כדי בחישה, מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומטגנים עוד כדקה, יוצקים את המים, מערבבים יחד , מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ללהבה קטנה עוד כ5- דקות. מוסיפים את האטריות ל...
לכתבה המלאה »
עמוד 2 מתוך 2 התחלה עמוד קודם 1 2
לעבור לעמוד
page 2page 3page 4page 5page 6