טאסקבב

שלח לחבר digg delicious facebook

טאסקבב

 

הכנות

יש המוסיפים חציל לא חובה

חציל לקלף גס (ניתן להשאיר טיפה קליפה) לפרוס להמליח במלח גס לשים במסננת, המלח מוציא את כל המרירות לשטוף ולטגן.

עוף (אפשר בשר בקר) לשים בסיר עם מים להרתיח פעמיים וכל פעם לנקות מהקצף

הכנת הטאסקבב

בצל אחד ושיני שום שקוצצו מראש

שעועית ירוקה ו/או צהובה 2 כוסות

3 תפו"א לחתוך לקוביות קטנות

6 עגבניות לחתוך לקוביות (אם אין זמן אפשר חבילת שימורים של עגבניות חתוכות 800ml ואז מוספים 2 עגבניות)

6 כוסות מים

מוסיפים את הבשר

6 כפות לימון סחוט טרי

כפית מלח

כף מרק עוף

רבע כפית פלפל שחור

כף פפריקה מתוקה

להבה

סוגרים את הסיר באש בינונית כשהתפו"א רך מוסיפים את החציל המטוגן משאירים עוד 10-25 דקות על אש קטנה ומוציאים מהאש.




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )