עוגת שלוש שכבות

שלח לחבר digg delicious facebook

החומרים:
1 ½ כוס סוכר
 6 ביצים מופרדות
2  כפות קקאו
2  כפות קמח תפוחי אדמה
1  חבילה קוקוס
3  כפות שמן
2  כפות יין
1  אבקת אפייה
אופן ההכנה:
להקציף חלבונים עם 1 כוס סוכר.
בנפרד להקציף חלמונים עם ½ כוס סוכר.
להוסיף לתערובת החלמונים שמן, קקאו, קמח תפוחי אדמה ויין.
מחצית מקערת החלבונים המוקצפים להכניס לקערת החלמונים בתנועות עטיפה.
לקצף החלבונים הנותר להוסיף את הקוקוס.
לשמן את 'סיר הפלא' ולשפוך את מחצית מתערובת החלמונים לסיר.
להוסיף את קצף החלבונים והקוקוס ולשטח על גבי השכבה השנייה בעזרת כף.
לשפוך את יתרת תערובת החלמונים מלמעלה.
לסגור את הסיר. לחמם את טבעת המתכת המיוחדת שרוכשים עם הסיר ו'לאפות' ע"ג אש בינונית - נמוכה, למשך ¾ שעה.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני עוגות לפסח >> עוגת שלוש שכבות