עוגת 'סיר פלא' קלאסית

שלח לחבר digg delicious facebook

החומרים:
 6 ביצים מופרדות
 1 כוס סוכר
¾  כוס קמח תפוחי אדמה
¾  כוס שמן
1  כוס אגוזים קצוצים
1  כפית קינמון
 1 תפוח עץ או גזר
 1 אבקת אפיה
אופן ההכנה:
מערבבים את החלמונים עם ¾ כוס סוכר ומוסיפים את קמח תפוחי האדמה, האגוזים, אבקת האפייה, השמן והקינמון.
מגררים תפוח עץ או גזר ומוסיפים לתערובת.
בנפרד, מקציפים את החלבונים עם ¼ כוס סוכר.
מוסיפים לתערובת בתנועות קיפול.
משמנים את 'סיר הפלא' ושופכים פנימה את התערובת.
סוגרים את הסיר. מחממים את טבעת המתכת המיוחדת שרוכשים עם הסיר 'ואופים' ע"ג אש בינונית - נמוכה, למשך ¾ שעה.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני עוגות לפסח >> עוגת 'סיר פלא' קלאסית