בדקו את קרטוני החלב, חובה לדעת,, שוב תנובה בכותרות,,כדאי  ורצוי לקרוא ולדעת,,חובה.
 
 שמתם לב לאחרונה כשאתם קונים חלב התאריכים של התוקף
 
 הפכו להיות הרבה יותר ארוכים , כלומר התוקף הוארך בהרבה? ..
 
 זה כיוון שתנובה המציאה שיטה חדשה למחזר חלב !
 
 בכל רשת שיווק גדולה עושים אחת לכמה זמן בדיקה על
 
 המדפים , וחלב שפג תוקף נשלח חזרה ל"תנובה" ( זה הנוהל
 
 הרגיל בכל מקום להחזיר מוצר פג תוקף לייצרן ). מה שאנחנו
 
 כצרכנים לא יודעים , זה שתנובה לוקחת את החלב פג התוקף
 
 הזה ומעבירה אותו תהליך פיסטור ,אורזת אותו מחדש
 
 ומחזירה לרשתות שיווק !!! כן כן , מה שאתם שותים זה חלב
 
 עם הרבה חומרים מפסטרים בפנים ,שלמעשה הופכים את החלב
 
 למים בלי כל ערך תזונתי .
 
 
 איך אפשר לדעת שהחלב שקניתם לא עבר פיסטור ?
 
 "תנובה" מדפיסה על הקרטונים למטה בחלק התחתון מספרים .
 
 הסיפרה 1 אומרת שהחלב הוא חלב רגיל , שלא עבר פיסטור או
 
 עבר רק פעם אחת ,שזה סביר .
 
 הסיפרה 2 אומרת שהחלב כבר פוסטר פעמיים ..
 
 וכן הלאה ... עד לספרה 5 בערך ... שכמובן ,אם החלב פוסטר
 
 5 פעמים , רוב הסיכויים שאתם שותים סתם מים לבנים ולא חלב בריא וטוב .
 
 אז מעכשיו שימו לב לכך , ולפני שאתם קונים חלב תנובה
 
 בקרטון ,הפכו את הקרטון ותיראו איזה מספר מוטבע עליו .
 
 לנו בתור צרכנים המספרים לא אומרים כלום ,ובכלל אנו
 
 בקושי מסתכלים עליהם , אבל במפעל "תנובה" ככה הם מסמנים
 
 את כמויות הפיסטור . זו הביקורת שלהם , שלמעשה לא הייתה
 
 צריכה להתקיים מראש , כי אסור לפסטר חלב יותר מפעם אחת גג !!!!!
 
 
 מידע זה הודלף , וכרגע עדי ין לא ידוע לכלל הציבור .
 
 העבירו לכולם , שכולם ידעו ושלא יעבדו עליכם !!!
 
 
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )