קרטוני החלב


בדקו את קרטוני החלב, חובה לדעת,, שוב תנובה בכותרות,,כדאי ורצוי לקרוא ולדעת,,חובה.

שמתם לב לאחרונה כשאתם קונים חלב התאריכים של התוקף

הפכו להיות הרבה יותר ארוכים , כלומר התוקף הוארך בהרבה? ..

זה כיוון שתנובה המציאה שיטה חדשה למחזר חלב !

בכל רשת שיווק גדולה עושים אחת לכמה זמן בדיקה על

המדפים , וחלב שפג תוקף נשלח חזרה ל"תנובה" ( זה הנוהל

הרגיל בכל מקום להחזיר מוצר פג תוקף לייצרן ). מה שאנחנו

כצרכנים לא יודעים , זה שתנובה לוקחת את החלב פג התוקף

הזה ומעבירה אותו תהליך פיסטור ,אורזת אותו מחדש

ומחזירה לרשתות שיווק !!! כן כן , מה שאתם שותים זה חלב

עם הרבה חומרים מפסטרים בפנים ,שלמעשה הופכים את החלב

למים בלי כל ערך תזונתי .


איך אפשר לדעת שהחלב שקניתם לא עבר פיסטור ?

"תנובה" מדפיסה על הקרטונים למטה בחלק התחתון מספרים .

הסיפרה 1 אומרת שהחלב הוא חלב רגיל , שלא עבר פיסטור או

עבר רק פעם אחת ,שזה סביר .

הסיפרה 2 אומרת שהחלב כבר פוסטר פעמיים ..

וכן הלאה ... עד לספרה 5 בערך ... שכמובן ,אם החלב פוסטר

5 פעמים , רוב הסיכויים שאתם שותים סתם מים לבנים ולא חלב בריא וטוב .

אז מעכשיו שימו לב לכך , ולפני שאתם קונים חלב תנובה

בקרטון ,הפכו את הקרטון ותיראו איזה מספר מוטבע עליו .

לנו בתור צרכנים המספרים לא אומרים כלום ,ובכלל אנו

בקושי מסתכלים עליהם , אבל במפעל "תנובה" ככה הם מסמנים

את כמויות הפיסטור . זו הביקורת שלהם , שלמעשה לא הייתה

צריכה להתקיים מראש , כי אסור לפסטר חלב יותר מפעם אחת גג !!!!!


מידע זה הודלף , וכרגע עדי ין לא ידוע לכלל הציבור .

העבירו לכולם , שכולם ידעו ושלא יעבדו עליכם !!!



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )


דף הבית >> מבזקי דף >> כלכלה >> קרטוני החלב