תפוחי אדמה ממולאים בבשר עם צנוברים

שלח לחבר digg delicious facebook

מחבר : קובי - מתכון לתפוחי אדמה ממולאים בבשר עם צנוברים

 

לפני ההכנה:

מבשלים תפ"א על קליפתם במים עם מלח 25 דקות ומצננים.
בעזרת כף פריזאית פותחים חור במרכז השטח הרחב של התפוח, ודרכו מרוקנים
את המרכז בעדינות ,כך עד שמקבלים עובי דופן רצוי (עניין של טעם אישי).

להכנת המילוי
500 גרם בשר טחון
בצל יבש קצוץ דק
חופן צנוברים קלוי בתנור ללא שמן (אפשר גם על מחבת)
מעט טימין טרי
עגבנייה מגוררת בלי גרעינים
מלח פלפל שחור וכמון לתיבול
שמן זית לטיגון.
מטגנים תחילה את הבצל ומוסיפים את הבשר משחימים מעט יחד ומתבלים בפלפל וכמון
מוסיפים את הטימין והעגבניה וממליחים.
מבשלים עד לייבוש של הנוזלים. מוסיפים את הצנוברים וממלאים את התפוחים(בלי לקלף).
על התפו"א מורחים מרגרינה או חמאה( למי שלא מקפיד). ומפזרים מלח גס
מכניסים לתנור חם ל-25 דקות.





( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> ממולאים >> תפוחי אדמה ממולאים בבשר עם צנוברים