סהרוני פרג

שלח לחבר digg delicious facebook


סהרוני פרג

 

2 כוסות קמח רגיל

1 כפית אבקת אפיה

125 גר´ חמאה

1/2 כוס גבינת צ´דר מגוררת

2 כפות אבקת מרק בצל

1 ביצה טרופה

1/2 כוס מים או חלב

ביצה טרופה נוספת, פרג לפיזור 

 

 

מנפים קמח ואבקת אפיה, מוסיפים חמאה ומפוררים יחד. מוסיפים את כל שאר החומרים.

מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 5 מ´מ. חותכים לסהרונים או לכל צורה אחרת. מניחים בתבנית משומנת. משאירים רווחים להתפשטות. מברישים בביצה טרופה וזורים פרג.

אופים ב- 200 מעלות ל- 10 דק" לצבע חום-זהוב. מקררים בתבנית 2-3 דק". מעבירים לרשת ומקררים לחלוטין.

מאחסנים בכלי אטום.    





( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )