לביבות בטטה אפויות



לביבות בטטה אפויות - ניקי ב

מצרכים:
2 בטטות
1 תפוח אדמה
בצל גדול קצוץ מטוגן
30 ג' חמאה
ביצה
3/4 כוס פירורי לחם, מעט יותר
פטרוזיליה קצוצה
כף אבקת מרק
מל"פ

אופן ההכנה:
1.להרתיח מים, להוסיף את הבטטות ותפוח האדמה.
לבשל עד שהם רכים.
 2למעוך את הירקות והחמאה, לערבב עם שאר
המצרכים, לתבל.
 3לחמם תנור לחום בינוני, להכין תבנית מרופדת
בנייר אפיה שהוברש בשמן.
 4 ליצור לביבות, (ידיים מעט רטובות) לשטח.
5. להכניס לתנור, 30 דקות בתנור, 15 דקות כל צד
או עד שמזהיב משחים מעט.
 6.במקום לאפות אפשר לטגן.

 




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )


3.827 ₪ 4.0822 ₪
דף הבית >> מתכונים >> אוסף לביבות >> לביבות בטטה אפויות