מתכוני פסטה


ספגטי ברוטב פטריות

 

החומרים : 500 גרם ספגטי,4 כפות שמן זית,5 כפות חמאה,2 בצלים בינוניים קצוצים גס,500 גרם פטריות פרוסות דק,2 גלדי שום כתושים, מלח ופלפל לפי הטעם. 750 גרם עגבניות קלופות וקצוצות, כפית אורגנו או מיורן, גבינת פרמזן מגורדת.

אופן ההכנה: חממי בסיר שטוח את השמן ו4- כפות חמאה. טגני את הבצלים עד שיזהיבו. הוסיפי את הפטריות והשום ותבלי במלח ופלפל, טגני 10 דקות על אש קטנה ובחשי לעיתים תכופות .

הוסיפי את העגבניות והאורגנו ואדי על אש קטנה 30 דקות. בינתיים בשלי את הספגטי במי מלח רותחים עד שיתרככו, סנני והעבירי לצלחת הגשה מחוממת, צקי את הרוטב על הספגטי, תני עליו את החמאה הנותרת וזרי גבינה מגוררת, הגישי מיד.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )


3.827 ₪ 4.0822 ₪
דף הבית >> מתכונים >> מאכלי פסטה >> מתכוני פסטה