פאי אגוזים לפסח

שלח לחבר digg delicious facebook


פאי אגוזים לפסח

 

לבצק:                                                  למילוי:

50 גר' קמח תפוחי אדמה                      2 שקיות סוכר וניל

100 גר' קמח מצה                                50 גר' מרגרינה

קורט מלח                                             225 גר' דבש

100 גר' מרגרינה                                  מיץ מחצי לימון

25 גר' אבקת סוכר                                150 גר אגוזי פקאן חצויים

2 חלמונים                                                                    

100 גר' אגוזים קצוצים                                                              

 

מקציפים את המרגרינה עם הסוכר והחלמונים. מוסיפים את המלח, האגוזים והקמח עד לקבלת בצק רך.

 

למילוי: ממיסים את המרגרינה ומוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.

           יוצקים את התערובת על הבצק בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ 40 דקות.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכונים לפסח >> פאי אגוזים לפסח